reklama

Téma: Byznys menu

Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně

Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou... více
Ekonom 18.04.2016
Byznys menu

Konzervativní restaurace V Zátiší nabízí gastronomické jistoty. Křepelku i srnčí maso

Pokud by měli gurmeti hlasovat o největší stálici... více
Jídlo a pití 28.04.2017
Byznys menu

Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií

Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože... více
Zzz jídlo 05.04.2016

Konzervativní restaurace V Zátiší nabízí gastronomické jistoty. Křepelku i srnčí maso

Konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Pokud... více
Ekonom 11.04.2016
Byznys menu

Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech

Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií

Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože... více
Ekonom 04.04.2016
Byznys menu

Klasická italská jídla podle Ferrariniho. Známý šéfkuchař navrhl menu pro Pizzu Coloseum

Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech

Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.... více
Ekonom 27.03.2016

Klasická italská jídla podle Ferraniniho. Známý šéfkuchař navrhl menu pro Pizzu Coloseum

Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky... více
Ekonom 21.03.2016
Byznys menu

Francouzský venkov uprostřed trojských vinic? Salabka propojuje vinařství s restaurací

Atmosféru jako vystřiženou z francouzského... více
Jídlo a pití 28.04.2017
Byznys menu

Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat

Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Francouzský venkov uprostřed trojských vinic? Salabka propojuje vinařství s restaurací

Atmosféra jako vystřižená z francouzského venkova... více
Ekonom 14.03.2016
Byznys menu

Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila

Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat

Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem... více
Ekonom 07.03.2016

Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila

Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou... více
Ekonom 29.02.2016

Stovky jídel na jednom místě? Food Story nabízí pestrou koláž kulinárních zážitků

Největší gastronomická základna na Starém Městě poslouží od snídaní až po večeře. Variabilní... více
Ekonom 22.02.2016
Byznys menu

Hvězdné války v restauraci Bellevue: pro hosty připravila souboj michelinských šéfkuchařů

Držet krok s dobou a inspirovat se světovou... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Hvězdné války v restauraci Bellevue: pro hosty připravila souboj michelinských šéfkuchařů

Držet krok s dobou a inspirovat se světovou... více
Ekonom 15.02.2016
Byznys menu

Ital v kuchyni se vrací s ambiciózní restaurací Manú. Na Dětském ostrově nabízí prvotřídní speciality

Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi... více
Jídlo a pití 28.04.2017

Ital v kuchyni se vrací s ambiciózní restaurací Manú. Oživil Dětský ostrov na Vltavě

Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi... více
Ekonom 08.02.2016
Byznys menu

V restauraci Mlýnec je Valentýn celý únor. Šéfkuchař Marek Šáda experimentuje s menu pro zamilované

Experimentující šéfkuchař Mlýnce Marek Šáda... více
Jídlo a pití 28.04.2017

V restauraci Mlýnec je Valentýn celý únor. Připravila menu pro zamilované

Po příchodu kreativního šéfkuchaře Marka Šády se gastronomická úroveň restaurace Mlýnec vyhoupla o... více
Ekonom 01.02.2016
Recept

Zkuste si uvařit spaghetti alla chitarra s kalamáry a dýní podle šéfkuchaře Wine Food Marketu

V smíchovském Wine Food Marketu jsou k mání jsou... více
Jídlo a pití 26.01.2016

Smíchovský Wine Food Market v sobě spojuje bohatě zásobenou italskou tržnici s příjemnou restaurací

Jen málo podniků nabízí tak zábavné prostředí a... více
Ekonom 25.01.2016

Nejlepší telecí brzlík v Praze? Zkuste ten od porotce soutěže Masterchef v Augustine restaurantu

Luxusní hotelová restaurace pracuje s top... více
Ekonom 18.01.2016

Kulinární nabídku Anděla zpestřil koktejlový bar Prolog. S atmosférou americké prohibice

Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby... více
Ekonom 11.01.2016

Porotce soutěže MasterChef postavil svou restauraci na Nové pražské kuchyni

Svůj styl vaření šéfkuchař Miroslav Kalina nazývá novou pražskou kuchyní. Zkušený šéfkuchař... více
Ekonom 27.12.2015

SaSaZu má konkurenci. Asian Temple umožňuje kombinovat jídla z různých zemí

Oblíbené SaSaZu má konkurenci. V Bílkově ulici na Starém Městě byla pod vedením šéfkuchaře Ariho... více
Ekonom 21.12.2015

Dekadentně pojatá restaurace Adore dává francouzským specialitám asijský šmrnc

Novinka na pražské gastronomické scéně překvapuje hned v několika směrech. Odvážným interiérem,... více
Ekonom 14.12.2015

Rybí guláš a jehněčí maso pod pekou. Malostranské Luka Lu představilo speciality z Hercegoviny

Vizuálně působivá balkánská restaurace Luka Lu je... více
Ekonom 07.12.2015

Šéfkuchař Grand Cru "zaměstnává" světové hvězdy gastronomie. Skládají experimentální menu

Kuchyně Jana Punčocháře má nezaměnitelný styl.... více
Ekonom 30.11.2015

Pražský Etnosvět je na jedné vlně s nejstarším vegetariánským podnikem v Evropě

Velkorysý projekt s názvem Etnosvět byl otevřen před několika týdny v Legerově ulici. Součástí... více
Ekonom 22.11.2015

Je čas na kančí hřbet s kaštanovým čatní. V malostranské Konírně začíná lovecká sezóna

Restaurace Konírna je proslulá precizní... více
Ekonom 16.11.2015

Vinný bar Red Pif sází na přírodní vína a kreativní úpravy jídel. Například foie gras po japonsku

Oblíbené "francouzské" bistro Red Pif právě... více
Ekonom 09.11.2015

Home Office přináší do Česka fenomén zdravého fast foodu. Nabízí lososa i indický čaj

Z Ameriky dorazil do Česka nový trend... více
Ekonom 02.11.2015

Ústřice s chilli a kaviárem posouvá hranice gastronomie. Zdenek's Oyster bar má nové menu

Nové menu Jiřího Noska je plné překvapivých... více
Ekonom 26.10.2015

Jako zájezdní hostinec z 19. století. Restaurace Florian skládá poctu kuchyni předků

Restaurace na náměstí v Jílovém u Prahy funguje... více
Ekonom 19.10.2015

Medusa pokračuje v evropském "turné". Otevřela rockovou restauraci na Václavském náměstí

Ze Slovenska do Vídně a pak do Prahy. Takové je... více
Ekonom 12.10.2015

Vepřo, knedlo s mrkvovým pyré? Restaurace Le Grill modernizuje českou kuchyni

Restaurace Le Grill luxusního hotelu The Mark prošla v minulém roce zásadní proměnou. Do jejího... více
Ekonom 05.10.2015

Café Lounge zapracovalo na jídelním lístku. Inspiruje se první republikou

Malostranské Café Lounge patří již několik let mezi absolutní kavárenskou špičku v metropoli. Nyní... více
Ekonom 28.09.2015

Smíchovská Gourmet Pauza propaguje zdravé jídlo. Láká na časné snídaně

Majitelé nového smíchovského bistra mají dlouholeté zkušenosti s přípravou zdravých a nutričně... více
Ekonom 22.09.2015

Brno má moderní pivnici. Třípatrová Zlatá loď nabízí i "živé" pivo

Třípatrová restaurace s pivnicí a barem s celkovou kapacitou až 300 hostů oživila před několika... více
Ekonom 14.09.2015

Pivovar Oliva oslovuje hladové vědce z laserového centra. V nabídce je i "laserový" ležák

Na začátku letošního léta ozdobil obec na hranici... více
Ekonom 07.09.2015

Karlín obohatila gastronomická novinka. Nejen Bistro sází na unikátní Josper gril

Malá čtvrť nedaleko centra roste do krásy a zajímavé restaurace zde přibývají snad každý týden.... více
Ekonom 31.08.2015

Praha má svou restauraci na střeše. Balcony Bar se inspiruje v New Yorku

Koncept, jaký v Praze ještě nebyl k vidění. Továrna na zážitky ušitá na míru mimořádnému prostředí,... více
Ekonom 24.08.2015

Srnčí carpaccio a mufloní hřbet. V restauraci Penzion Kokořín vsadili na zvěřinu

Přestože má rodinná restaurace nad hradem Kokořín otevřeno pouze o víkendu, od pátku do neděle sem... více
Ekonom 10.08.2015

Chobotnice ulovená harpunou? Chorvatský mlýn představuje speciality Jadranu

Potěší příjemné prostředí Divoké Šárky, interiér zdobený torzem stoleté rybářské bárky i letní... více
Ekonom 03.08.2015

Vinohradská restaurace Per Te nabízí těstoviny s 500 let dlouhou tradicí

V zajímavém prostoru na rohu Korunní ulice se vystřídalo několik podniků, ale až Per Te dokázal... více
Ekonom 27.07.2015
  Celkem nalezeno: 221.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama