reklama

Téma: Byznys menu

Oldřich Sahajdák představuje menu michelinské La Degustation. Podívejte se, co v něm najdete

La Degustation Boheme Bourgeoise z... více
Ekonom 30.12.2013

V Café Buddha si vyrábí vlastní kari pasty z desítek bylinek. Podívejte se na výsledek

Mladý restauratér Štěpán Návrat se rozhodl... více
Ekonom 16.12.2013

Tenkostěnný krab a smažená treska. Podívejte se na netradiční suroviny šéfkuchaře Fish&chips

Za vtipným, byť poněkud krkolomným názvem... více
Ekonom 09.12.2013

Podívejte se, co patří do pravé, řecké kuchyně. Oblíbené ingredience šéfkuchaře Ioannise Asarlidise

Kavala není tradiční řeckou tavernou, kam se... více
Ekonom 02.12.2013

Jak originálně připravit chobotnici? Prozrazuje šéfkuchař restaurace Luka Lu

Ostrůvek hřejivé středomořské atmosféry a klidný přístav pro všechny milovníky autentické balkánské... více
Ekonom 25.11.2013

Podívejte se, z jakého masa rád vaří šéfkuchař restaurace La Republica

Unikátní vzdušný prostor s atmosférou první republiky a nejvyšším barem v metropoli představuje... více
Ekonom 18.11.2013

Podívejte se, jak se připravuje a pije český koktejl Charisma

Prosklený prostor devátého patra hotelu Hilton s podmanivým výhledem na západ slunce nad Petřínem a... více
Ekonom 11.11.2013

Podívejte se na gastronomické zázraky italského šéfkuchaře v Trattorii Mercato

Fantastické výkony kuchyně jsou hlavním trumfem nové italské restaurace, která byla před pár měsíci... více
Ekonom 04.11.2013

Čarování s malangou a maniokem. Šéfkuchař kubánské restaurace představuje exotické suroviny

V úspěšné restauraci a baru v Kaprově ulici na... více
Ekonom 28.10.2013

Čerstvé bylinky, francouzský olej a speciální sůl. Šéfkuchař restaurace Crystal prozrazuje oblíbené ingredience

Designové prostředí módního baru s výbornou... více
Ekonom 21.10.2013

Hitem šéfkuchaře malostranské Konírny je překvapivá ingredience. Dršťky

Legendární restaurace na Maltézském náměstí na Malé Straně má velmi slavnou minulost. Naštěstí... více
Ekonom 11.10.2013

Šéfkuchař CzecHousu představuje nejoblíbenější kousky masa

Nekuřácká restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie v karlínském hotelu Hilton překvapuje v mnoha... více
Ekonom 07.10.2013

Tip na pracovní oběd: Vytříbená italská a francouzská kuchyně U Emy Destinnové

Americký majitel a šéfkuchař v jedné osobě vsadil nejen na komorní atmosféru a příjemnou lokaci... více
Ekonom 30.09.2013

Kulinářský mistr Radek Kašpárek radí, jak připravit pstruha

UVNITŘ VIDEO. Vybroušené gurmánské speciality jsou hlavním trumfem nedávno otevřené restaurace na... více
Ekonom 23.09.2013

Udělejte si doma bylinkovou zahrádku, doporučuje šéfkuchař restaruace V Polích

Filozofie penzionu a restaurace V Polích, který stojí jen kousek za Prahou v Malých Číčovicích, je... více
Ekonom 16.09.2013

Jak se dochucuje steak? Nechte si poradit od šéfkuchaře La Casa Argentina

UVNITŘ VIDEO: Skloubení vybrané kuchyně připravené z čerstvých a kvalitních surovin s celou řadou... více
Ekonom 09.09.2013

Tajný recept na přípravu pstruha od šéfkuchařky Davidova mlýna

V nádherném koutě nezničené přírody na řece Moravici nedaleko od Opavy stojí multifunkční hotelové... více
Ekonom 02.09.2013

TIP NA PRACOVNÍ OBĚD: Nadstandard za skvělé ceny v restauraci Columna

Za zkoušku stojí dokonalý tatarák z prémiového hovězího i vynikající rizota. více
Ekonom 26.08.2013

Dědictví legendárního Šroubka v pražském Grand Hotelu Evropa

Kulinární moderna v podobě krevet s mangem v dýni či kachního prsa s višňovou omáčkou více
Ekonom 21.08.2013

Tip na pracovní oběd: Pocta tradicím v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně

Důraz na regionální kuchyni, pocta tradičním, často polozapomenutým kuchařským postupům či... více
Ekonom 05.08.2013

Tip na pracovní oběd: Rodinná atmosféra a parádní kuchyně v Penzionu Kokořín

Klidný a přátelský charakter malé restaurace nedaleko Kokořína sází na individuální přístup ke... více
Ekonom 29.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární cesta kolem světa v pražské restauraci OXO

Japonský předkrm, vietnamská polévka, indonéská rýže nebo čínské knedlíčky. Nedávno otevřená... více
Ekonom 22.07.2013

Tip na pracovní oběd: Belgická piva a skvělé mušle v pražské restauraci Les Moules

Belgická kuchyně v kombinaci s desítkami výtečných piv má ve světě stejně skvělou pověst, jako... více
Ekonom 15.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární Olymp v pražské Terase U Zlaté Studně

Prvotřídní kuchyni umocňuje zvláště v letních měsících romantické posezení na terase, která nabízí... více
Ekonom 10.07.2013

Tip na pracovní oběd: Česká tradice v moderním hávu v restauraci Academic v Roztokách

Nekuřácká restaurace hotelu Academic se zaměřila... více
Ekonom 24.06.2013

Tip na pracovní oběd: Klidné prostředí s magickým výhledem v hotelu Monínec

Zvláštní kombinace moderního a vzdušeného designu s velkými okny a nádhernou terasou umístěná na... více
Ekonom 15.06.2013

Tip na pracovní oběd: Skvělý hold pražské kavárenské tradici v Café Savoy

Milovníci autentické kavárenské atmosféry již dávno nechodí do turistické Slavie, ale výhradně do... více
Ekonom 10.06.2013

Tip na pracovní oběd: Moderní kuchyně s asijskými tóny v pražské restauraci Zinc

Chuťově i kreativně vybroušené pokrmy připravené v asijském duchu s hlavním důrazem na prezentaci... více
Ekonom 30.05.2013

Tip na pracovní oběd: Autentická francouzská kuchyně v brasserii La Gare

Rafinovaná francouzská kuchyně to nemá v Česku jednoduché, protože Češi milují hlavně jednoduchou... více
Ekonom 23.05.2013

Tip na pracovní oběd: Špičkové steaky v malostranské restauraci Cowboys

Milovníci a znalci steaků odmítají jakékoliv kompromisy. Biftek musí být připraven z prémiového... více
Ekonom 17.05.2013

Tip na pracovní oběd: Snoubení moravské kuchyně a skvělých vín v mikulovském hotelu Marcinčák

Místní šéfkuchař sází na poctivou moravskou... více
Ekonom 08.05.2013

Tip na pracovní oběd: Nudlový ráj v designovém hotelu Yasmin

UVNITŘ VIDEO: Mimořádně hravé prostředí restaurace Noodles v pražském designovém hotelu Yasmin... více
Ekonom 06.05.2013

Tip na pracovní oběd: Moravské gastronomické poklady v lednické Grand Moravii

Na menu restaurace Grand Moravia, která je součástí lednického My hotelu, najdete spoustu téměř... více
Ekonom 29.04.2013

Tip na pracovní oběd: Návrat ke kořenům v masovém ráji zvaném Čestr

Čestr je zkratka české stračeny, takže je hned od začátku jasné, že tady půjde především o maso, a... více
Ekonom 17.04.2013

Kam na pracovní oběd: Dvě tváře pražské gastronomické stálice V Zátiší

Jen málokterý pražský podnik má takové renomé jako restaurace V Zátiší. Důvod je jednoduchý.... více
Ekonom 12.04.2013
Byznys menu

Tip na pracovní oběd: Kouzlení s chutěmi v krkonošském Grund Resortu

Celoročně otevřený Grund Resort v malebném prostředí Krkonoš spojuje nabídku aktivního sportovního... více
Ekonom 12.04.2013

Kam na pracovní oběd: Jídlo jako dokonalé árie v malostranské Codě

Restaurace Coda luxusního "hudebního" hotelu Aria má mezi gurmány již řadu let výtečnou pověst.... více
Ekonom 28.03.2013

Kam na pracovní oběd: Sázka na preciznost v Rezidenci Liběchov

Vyzkoušejte domácí paštiky a lahodného králíka s perníkovým knedlíkem více
Ekonom 22.03.2013

Tip na pracovní oběd: Odvážná vize české kuchyně v restauraci Mlýnec

Palec tlustý telecí filet mignon v trojobale je tím, co rozhodně musíte ochutnat více
Ekonom 13.03.2013

Tip na pracovní oběd: Kolekce čerstvých těstovin v pražské restauraci Pasta Fresca

Ochutnejte nezapomenutelné domácí špagety a skvělé restované kalamáry více
Ekonom 13.03.2013
Byznys menu

Tip, kam na pracovní oběd: Mistrně vybroušené chutě v malostranském Kampa Parku

FOTO, VIDEO: Špičkové suroviny, vybroušená kuchyně a podmanivé prostředí. Jeden z nejstarších a... více
Ego 04.03.2013

Byznys menu: Pocta rakouské gastronomii v pražském Kočáru z Vídně

FOTO, VIDEO: Rodinná restaurace u Karlova mostu paradoxně necílí na turisty, nýbrž na Čechy a... více
Ego 26.02.2013
Byznys menu

Tip, kam na pracovní oběd: Vřelá venkovská atmosféra v průhonické Hliněné baště

FOTO: Pestrá kosmopolitní kuchyně zaměřená na ryby a pečená masa, romantický výhled na rybníček,... více
Ego 12.03.2013
Byznys menu

Tip, kam na pracovní oběd: Království rožněných mas v Brasileiru

FOTO, VIDEO: Brasileiro U Radnice nabízí unikátní koncept ochutnávky jedinečných rožněných mas v... více
Ego 11.02.2013

Tip, kam na pracovní oběd: Michelinské exploze chutí v restauraci Bellevue

FOTO, VIDEO: Restaurace Bellevue patří k nejaktivnějším fine dining podnikům v metropoli. Oblíbené... více
Ego 04.02.2013

Tip, kam na pracovní oběd: Café B. Braun rozdává lekce z jednoduchosti

FOTO, VIDEO: Vzdušné designové prostředí ozdobené dominantním architektonickým "šperkem" v podobě... více
Ego 28.01.2013
Byznys menu

Tip, kam na pracovní oběd: Světové unikáty v Kempinski Le Grill

BYZNYS MENU: Sázka na kreativitu a originalitu podpořená zázemím luxusního hotelového řetězce... více
Ego 21.01.2013
Byznys menu

Tip, kam na pracovní oběd: Gastronomická fantazie v Hergetově Cihelně

Ochutnejte královský hovězí burger s foie gras či tuňáka smaženého v tempuře. Taková je nabídka v... více
Ego 14.01.2013
  Celkem nalezeno: 221.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 174 - 221.  
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama