reklama

Téma: jídlo

Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

V restauraci servírují burger s tarantulí. Exotickou specialitu ochutná jen pár výherců

V restauraci v Jižní Karolíně zařadili dubnovou... více
Zahraniční 29.04.2018
Elektronická tužka

Česko bojuje proti dětské obezitě. S pamlskovou vyhláškou to ale úředníci přehnali, od září se zmírní

Pamlsková vyhláška kvůli nepoužitelnosti v praxi... více
Elektronická tužka 27.04.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

Co čekat od bistra s lyrickým názvem Hezky česky,... více
Jídlo 27.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nechtěná recyklace: Kdysi odhozené plasty pronikají do potravin

Civilizace hledá únik ze zajetí plastů. Ty se hromadí v oceánech a v podobě mořských produktů se... více
Další témata 26.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 17.08.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 17.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije sekaná!

Rakušané sice mluví německy a mají o něco víc peněz než my, nikdo se nám ale nepodobá tak jako oni.... více
Jídlo 07.04.2018

Velikonoční menu od šéfkuchařů: Jehněčí s topinamburovým pyré, řeřichová polévka se sušeným žloutkem a zapečený mazanec s hruškami

Velikonoce jsou za dveřmi a připravují se na ně i... více
Ego 29.03.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 17.08.2018

V restauraci Casa De Carli naplno jíte i očima. Moderní severoitalská kuchyně si drží lehkost, ale přidává na intenzitě chutí

Víte, jak mimo Apeninský poloostrov poznáte... více
Jídlo 29.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Pohlreich ve slevě

Nepíšu tenhle sloupek s radostí. Restauratér Zdeněk Pohlreich možná poslední dobou přerostl sám... více
Jídlo 04.04.2018

Košík.cz nezvládl rozvozy na Moravě a ve Slezsku, své služby tam ukončí. Hlavní sklad byl stovky kilometrů vzdálený, vysvětluje firma

Košík.cz bude nadále fungovat jen v Čechách.... více
Byznys 27.03.2018
Video

Nejlépe hodnocenými pražskými kavárnami, kde dělají brunche, jsou Café Jen, Café Lounge a Café Letka. Snídaně nabízejí až do odpoledne

Našli jsme tři kavárny, kde dělají fantastické... více
Domácí 25.03.2018

Nejsem žádný hipster. Doufám, že bude zase v kurzu mouka, pečení bez lepku je nanic, říká Iva Jakešová stojící za úspěšnými Bistry 8

Bistro 8 na pražské Letné stálo na počátku zrodu... více
Portrét 28.03.2018

The Bistro nabízí tapas, jak mají být: Malé porce rafinovaných jednohubek, s nimiž si klidně vystačíte celý večer

Jurij Kolesnik, majitel restaurací La Veranda a... více
Jídlo 23.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Obslužte se sami

Zapomeňte na ekonomy, předražené prodavače deště. Mnohem více vám o skutečném stavu ekonomiky... více
Jídlo 28.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace Deer je hodně vypelichaným jelenem. Na první pohled vypadá "hoch", exkluzivní dojem se ale začne rychle bortit

Dlouho jsem se za tolik peněz nenajedl tak... více
Jídlo 16.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kolik máme platit za víno?

Na degustaci v luxusní pražské restauraci jsem pil dobré Chardonnay z Ardéche. Soukromě jsem se... více
Jídlo 20.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 17.08.2018

Italskému Fashion Bistru v blízkosti Pařížské ulice by slušelo méně módy a více jídla

Může vzniknout dobré italské bistro poblíž... více
Jídlo 10.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Dobře propečené Česko

Když si lidé objednají některé steaky pořádně propečené, řeknu jim, že ne. Vím, že je to arogantní,... více
Jídlo 15.03.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 17.08.2018

Umělé maso bude na trhu do čtyř let, říká zakladatel start-upu Mosa Meat. Vědcům většinou chutná, chybí v něm ale tuk

Hamburgery v budoucnosti porostou z kmenových... více
Byznys 05.03.2018

Michelin rozdá hvězdy špičkovým šéfkuchařům, objeví se mezi těmi českými nová jména? Zde jsou naše tipy

Díky Praze má Česko tři michelinské hvězdy a sedm... více
Ego 04.03.2018

Stádo krav v jedné misce vývaru i devět hodin uzená vepřová žebra. V Maso je maso se snoubí láska ke steakům z grilu s klasickým BBQ

Protiklady se přitahují, říká se o vztazích. A... více
Jídlo 04.03.2018
Byznys menu

Brněnský Pavillon: Když se na talíři vyprávějí příběhy

Restaurace dlouhodobě patří mezi čtveřici nejlepších podniků moravské metropole. Překvapí žáby v... více
Restaurace 17.08.2018

Jídlo jako mejdan. V restauraci Sia vás kombinace hlasité atmosféry, rozpálených grilů a exotických vůní nepustí domů

Výborná, levná a v Praze zcela unikátní koncept,... více
Jídlo 24.02.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Příběhy, které ničí příběhy

Těstoviny s příběhem, káva s příběhem, marmeláda s příběhem i spousta dalších věcí s příběhem,... více
Jídlo 27.02.2018

Čokoládovo-tvarohový dortík Míša je nostalgickou vzpomínkou na dětství, dokáže být ale i šmrncovním dezertem

Chladné dny, káva a k ní cupcake, muffin,... více
Jídlo 23.02.2018

Nebojte se domácího uzení! Připravte si kachní prsa ovoněná cukrem, skořicí a pomerančovou kůrou

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala... více
Ego 21.02.2018

Jednoduše a dobře: Dejvické bistro Na břehu Rhony sází na francouzskou klasiku i jídla z domácích kuchařek

Majitelé známých vinoték Na břehu Rhony konečně... více
Jídlo 18.02.2018

Muži od masné tyče: V Česku existují stovky kebabáren s podobným jídlem, ale různými příběhy jejich majitelů

O budoucnosti kebabu loni hlasovali europoslanci,... více
Téma 18.02.2018
Byznys menu

Na víno do Ridiho banky

Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro... více
Restaurace 17.08.2018

Dobré a rychlé: Telecí řízek v moderním bistru Fresh & Fat je trefa do černého

Menu není zbytečně dlouhé, i tak v něm ale najdete předkrmy, saláty, masa, těstoviny i burgery.... více
Jídlo 11.02.2018
Byznys menu

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení koleno... více
Restaurace 17.08.2018

Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. V symbióze tu na hosty čeká... více
Jídlo a pití 06.02.2018

Čistá práce: V letenském Bistru Belcredi se i obyčejná jídla "jí očima"

Jednoduchý a výborný oběd dostanete v Bistru Belcredi za "letenské" ceny, vždy je ale jídlo... více
Jídlo 05.02.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zbytečně drahé blafy. Dvouchodový oběd za stovku není terno

Nedávno jsem jedl v několika pražských lidových... více
Jídlo 08.02.2018

Elixír babiček i pirátů: Připravte si konfitovaný černý kořen se strouhaným vejcem

Černý kořen, lahodnou, téměř zapomenutou a mýty opředenou zeleninu, známe také jako chřest zimy. Je... více
Jídlo 06.02.2018
Elikatesy

Karamelizujte! Připravte si neodolatelné fudge z bílé čokolády

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le... více
Jídlo a pití 19.02.2018

Lidé v Praze milují jídlo a rádi se u něj setkávají, říká šéfkuchař restaurace SaSaZu Andy Tan

Andy Tan se narodil na indonéské Jávě, za... více
Jídlo a pití 02.02.2018

Lokálnost masa není zadarmo. Day s Karpíškem dobře znají cenu kultu, který sami stvořili

Celé to začalo zradou. V sobotu jsem sháněl... více
Jídlo 01.02.2018

Papričky, fazole, maso a pistole. Jak vyladit texaské chilli con carne, aby mělo správný říz

Má říz, jako když šlehne bičem. Hřeje lépe než... více
Jídlo 01.02.2018
Byznys menu

Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... více
Restaurace 17.08.2018
  Celkem nalezeno: 2870.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama