reklama

Téma: jídlo

Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 20.08.2018

Tady to žije! Jak se z Výtoně a Krymské staly vyhlášené ulice, kam se jezdí za dobrým jídlem i propitou nocí

Výtoň i Krymská ulice byly ještě před šesti lety... více
Reportáž 29.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Buď dobrý a jez draze

Tak jsem se o sobě v Hobuletu, radničních novinách Prahy 7, kde bydlím, dočetl, že nejsem dobrý... více
Jídlo 29.06.2018

Velké věci v malé obci. Davide Lagomarsino vaří v horoměřickém Unicu moderní italskou kuchyni šmrncnutou štiplavostí Asie

Italský kuchař Davide Lagomarsino objel kus světa... více
Jídlo 22.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Méně je více

Ještě zmenšíme porce, takže jídla budou i levnější. A budeme lidem říkat, ať si klidně objednají... více
Jídlo 24.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 20.08.2018

Všechno, co se nám podaří, je vlastně dobré kázání, říkají obyvatelé farmy Krišnův dvůr žijící podle staroindického učení

Oběd v Krišnově dvoře přibližuje, jaká jsou léta... více
Reportáž 15.06.2018

Nově neznamená vždy lépe. Menu v Urxova 10 je určitě současnější než mělo předchozí Porto, směrem dolů naopak zamířila obsluha

Z karlínského Porta je od dubna Urxova 10, což je... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 20.08.2018

Pomaleji, ale dobře. Obědové menu v Café Lounge trumfne svou kvalitou většinu denních menu v Česku

Měl jsem to vlastně tušit. Když se nějaký podnik... více
Jídlo 08.06.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018
Ekonom

Pivovarský hotel láká k Berounce

Od roku 2010 je v Letech u Dobřichovic pivovar s hotelem. Využívají ho převážně zahraniční turisté, kteří to mají blízko jak na Karlštejn, tak do... více
24 hodin v... 20.08.2018

Záměr státu dostat sociálně slabé do školky nevyšel. Podle inspekce by pomohlo dotování stravného a dopravy

Povinná předškolní docházka, která cílila na děti... více
Události 04.06.2018

Až moc velká žranice. V restauraci Na Břetislavce u Šáreckého údolí nabízí dobré hospodské klasiky, jen porce jsou zbytečně velké

Sice jste stále ještě v Praze, celé to ale vypadá... více
Jídlo 01.06.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 17.08.2018

Dobré jednoduché jídlo stačí. Dream Food je moderní a stylové bistro s chytrým menu, kde hlavní roli hraje domácí chleba

Nové bistro Dream Food jsem objevil jen proto, že... více
Jídlo 25.05.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Není láska jako láska

Jean-Claude Vrinat, šéfkuchař a majitel tříhvězdičkové pařížské restaurace Taillevent a také syn... více
Jídlo 28.05.2018

Levné pivo, hotovky za pár korun a osobitá atmosféra. Vydali jsme se po českých nádražkách za jejich hostinskými a štamgasty

Pivo, smažené jídlo a zvláštní pocit, když člověk... více
Téma 25.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.08.2018

Jídlo k literatuře prostě patří. Uvařte si hrabalovské kančí se šípkovou omáčkou a rozmarýnem ze Slavnosti sněženek

Jablko pro Sněhurku. Pečínka z hada pro krále... více
Jídlo 13.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

V restauraci servírují burger s tarantulí. Exotickou specialitu ochutná jen pár výherců

V restauraci v Jižní Karolíně zařadili dubnovou... více
Zahraniční 29.04.2018
Elektronická tužka

Česko bojuje proti dětské obezitě. S pamlskovou vyhláškou to ale úředníci přehnali, od září se zmírní

Pamlsková vyhláška kvůli nepoužitelnosti v praxi... více
Elektronická tužka 27.04.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

Co čekat od bistra s lyrickým názvem Hezky česky,... více
Jídlo 27.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nechtěná recyklace: Kdysi odhozené plasty pronikají do potravin

Civilizace hledá únik ze zajetí plastů. Ty se hromadí v oceánech a v podobě mořských produktů se... více
Další témata 26.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 17.08.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 17.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije sekaná!

Rakušané sice mluví německy a mají o něco víc peněz než my, nikdo se nám ale nepodobá tak jako oni.... více
Jídlo 07.04.2018

Velikonoční menu od šéfkuchařů: Jehněčí s topinamburovým pyré, řeřichová polévka se sušeným žloutkem a zapečený mazanec s hruškami

Velikonoce jsou za dveřmi a připravují se na ně i... více
Ego 29.03.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 17.08.2018

V restauraci Casa De Carli naplno jíte i očima. Moderní severoitalská kuchyně si drží lehkost, ale přidává na intenzitě chutí

Víte, jak mimo Apeninský poloostrov poznáte... více
Jídlo 29.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Pohlreich ve slevě

Nepíšu tenhle sloupek s radostí. Restauratér Zdeněk Pohlreich možná poslední dobou přerostl sám... více
Jídlo 04.04.2018

Košík.cz nezvládl rozvozy na Moravě a ve Slezsku, své služby tam ukončí. Hlavní sklad byl stovky kilometrů vzdálený, vysvětluje firma

Košík.cz bude nadále fungovat jen v Čechách.... více
Byznys 27.03.2018
Video

Nejlépe hodnocenými pražskými kavárnami, kde dělají brunche, jsou Café Jen, Café Lounge a Café Letka. Snídaně nabízejí až do odpoledne

Našli jsme tři kavárny, kde dělají fantastické... více
Domácí 25.03.2018

Nejsem žádný hipster. Doufám, že bude zase v kurzu mouka, pečení bez lepku je nanic, říká Iva Jakešová stojící za úspěšnými Bistry 8

Bistro 8 na pražské Letné stálo na počátku zrodu... více
Portrét 28.03.2018

The Bistro nabízí tapas, jak mají být: Malé porce rafinovaných jednohubek, s nimiž si klidně vystačíte celý večer

Jurij Kolesnik, majitel restaurací La Veranda a... více
Jídlo 23.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Obslužte se sami

Zapomeňte na ekonomy, předražené prodavače deště. Mnohem více vám o skutečném stavu ekonomiky... více
Jídlo 28.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace Deer je hodně vypelichaným jelenem. Na první pohled vypadá "hoch", exkluzivní dojem se ale začne rychle bortit

Dlouho jsem se za tolik peněz nenajedl tak... více
Jídlo 16.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kolik máme platit za víno?

Na degustaci v luxusní pražské restauraci jsem pil dobré Chardonnay z Ardéche. Soukromě jsem se... více
Jídlo 20.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 17.08.2018

Italskému Fashion Bistru v blízkosti Pařížské ulice by slušelo méně módy a více jídla

Může vzniknout dobré italské bistro poblíž... více
Jídlo 10.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Dobře propečené Česko

Když si lidé objednají některé steaky pořádně propečené, řeknu jim, že ne. Vím, že je to arogantní,... více
Jídlo 15.03.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 17.08.2018
  Celkem nalezeno: 2892.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama