reklama

Téma: jídlo

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Ticino

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 16.05.2011

Bistro na Vinohradech ztělesňuje klady i zápory francouzských podniků

Kdo chce hledat Paříž v Praze, měl by se vypravit na náměstí Jiřího z Poděbrad. Místní pekárna a... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Exkluzivní spolupráce iHNEDu a Scuku: čeká vás víc článků o jídle

Jídlo je téma, kterému se na IHNED věnujeme dlouhodobě, systematicky a ze všech stran. Ode dneška... více
Jídlo a pití 26.04.2011

Kavárna, kde to jde i bez espressa

I když kutnohorské restaurace často spadají do turistického podprůměru, můžeme místním závidět alespoň jeden úkaz - kavárnu, která se obejde úplně... více
Jídlo a pití 22.04.2011

Mazanec patří mezi nejstarší druhy českého obřadního pečiva

Mazanec nesměl o největších křesťanských svátcích chybět v žádné domácnosti. V bohatších rodinách... více
Jídlo a pití 22.04.2011

Nedotažené jídlo ve Vile Baltika vyvažuje její osobité kouzlo

Jídlo ve Vile Baltika není nikterak výjimečné, okouzlí vás ale osobitý půvab místního interiéru a... více
Jídlo a pití 01.05.2011

Nezaměnitelné aroma medvědího česneku je dokonalé k ochucení risotta či salátu

Celý duben raší ve vlhkých porostech českých lesů a parků matné špičky medvědího česneku. Jeho... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Říká si Cuketka. Medicína ho nebavila, jídlem se proslavil

Nejvlivnější český foodbloger Martin Kuciel byl ještě před šesti lety absolventem medicíny s... více
Jídlo a pití 15.04.2011

Úchvatná čokoláda Valrhona způsobí v ústech vichřici

Jen málo pochutin způsobí v ústech takovou vichřici jako kvalitní čokoláda Valrhona. Na delikatesní... více
Jídlo a pití 20.04.2011

Okouzlujíci a moderní interpretace asijské kuchyně v pražské restauraci Sansho

Dokonalý gastronomický zážitek v restauraci Sansho ještě umocňuje zajímavý výběr vín a pozorná a... více
Jídlo a pití 28.04.2011

Zkuste s námi kvíz na téma: Jídlo a pití z celého světa

Víte, že: Původ blízkovýchodní pochoutky humus se stal předmětem takzvané "gastronomické války"... více
Jídlo a pití 15.04.2011

Takto vaří nejlepší šéfkuchařka světa: Exceluje s holubem i tuňákem v želé

Specialitou šéfkuchařky Anne-Sophie Pic je marinovaný tuňák v kořeněném rajčatovém želé s rukolovým... více
Jídlo a pití 12.04.2011

Králík má své místo v každé evropské kuchyni

Před pečením králíka vás čeká jedno velké úskalí: nejdřív ho musíte sehnat. V tuzemských obchodech je nedostatkovým zbožím. A pokud vás nudí klasické... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Pečený králičí hřbet s jarní nádivkou a křepelčím vejcem

Vaří Jan Pípal, Executive Chef hotelu Sheraton Prague Charles Square. více
Jídlo a pití 07.04.2011

Velikonoční speciality podle českých šéfkuchařů

Tři čeští šéfkuchaři vytvořili recepty, které jsou moderní variací na ty, které se k oslavě... více
Jídlo a pití 01.05.2011

Jak chutnají Velikonoce?

HRÁŠKOVÝ KRÉM S PEČENOU PANCETTOU A MASCARPONE Suroviny na 4 porce: 150 g másla, svazeček jarní cibulky, 1 l kuřecího vývaru, 500 g zeleného hrášku,... více
Velikonoční menu 20.04.2011

Úchvatná horká čokoláda na Smíchově

Čokoládová cukrárna působí interiérem i sortimentem, jakoby připutovala časem z dob první republiky. více
Jídlo a pití 29.04.2011

Prosklená Aureole nabízí krásný výhled a nadprůměrné provedení fusion cuisine

Podnik Aureole, který před nedávnem otevřel v horním patře pankráckého mrakodrapu City Tower, je... více
Jídlo a pití 05.04.2011

Hruškové lívance nejlíp chutnají se světlým javorovým sirupem

Javorový sirup ze stromové mízy připravovali i naši předkové, dnes už se ale v Česku prakticky... více
Jídlo a pití 30.03.2011

Řezník vysvětluje rozdíl mezi poctivým špekáčkem a tím ze supermarketu

Jablonecká firma nám ukázala, jak vyrábí uzeniny. Na oplátku dostala produkty z místní prodejny... více
Multimedia 15.07.2011

Bývalý manažer Microsoftu vydal 18kilovou kuchařku. Chválí v ní "papiňák"

Spoluzakladatel impéria kulinářských průvodců dílo popsal jako "nejúžasnější knihu, kterou v životě... více
Jídlo a pití 23.03.2011

Návštěva restaurace Peperoncino nestojí za to, hlavní důvod hledejte v kuchyni

Restaurace Peperoncino na pražské Letné vypadá, jako kdyby ji někdo postavil podle příručky "Jak... více
Jídlo a pití 25.03.2011

Svíčková s knedlíkem v oranžovém přelivu. Škromach si ji pochvaloval

Delegáti sjezdu sociální demokracie v Brně měli k obědu svíčkovou s knedlíkem. Dát si k ní mohli... více
Multimedia 18.03.2011

Tělo italských polévek tvoří fazole, hrách či jiné luštěniny, duši různé druhy zeleniny

Italština má pro polévku mnoho jmen. Z vroucí... více
Jídlo a pití 22.03.2011

Západní fast foody úspěšně dobývají Indii. Co je na nich tak přitažlivého?

Mladí Indové objevili kouzlo západního občerstvení. Další expanzi brání nedostatek nemovitostí a... více
Zpravodajství 21.03.2011

Krkonošský Enzian představuje kvalitní ukázku moderní interpretace české kuchyně

Přijde mně, že si většina restauratérů v Krkonoších myslí, že mají podnik v St. Moritz. Neumím si... více
Jídlo a pití 21.03.2011

C. & K. restaurant na Smíchově nabízí vtipný koncept a dobré jídlo za rozumné ceny

Jestli je v gastronomii v posledních letech něco "in", je to návrat ke kořenům - návrat k lokálním... více
Restaurace 09.05.2011
Recept

Salát pro zimní sezonu

Nachové listy červené čekanky se sklízejí od zimního slunovratu až do jara. Radicchio, jak jí říkají Italové, je skvělým základem pro salát, ale... více
Jídlo 01.02.2012

Restaurace Čestr by mohla stát za to, až skončí zkušební provoz

Otevření restaurace Čestr, nového podniku sítě Ambiente, se stalo bez debaty nejočekávanější... více
Restaurace 02.03.2011

Nejlepší čokoláda do amerických sušenek je hořká, která se dobře hodí ke sladkému těstu

Cookies jsou na první pohled jedním z nejsnazších... více
Jídlo 25.02.2011
Recept

Květák chce oříšek

Bílé růžičky květáku jsou k dostání celý rok, odolné odrůdy se sklízejí až v druhé polovině zimy. Z koření se k němu hodí třeba výraznější bylinky,... více
Jídlo 01.02.2012

Pád železné opony ničí českou kuchyni. Na oblibě získávají levná a rychlá jídla

Vstup do Evropy převrátil Čechům jídelníček. Těstoviny a rýže místo brambor. více
Zpravodajství 16.02.2011

Brněnská Oáza: Skvělé vegetariánské jídlo za vlídné ceny

Sedm roků jsem byla zapřisáhlý vegetarián. Byla to objevná léta. Zorientovala mě ve světě tofu,... více
Restaurace 17.02.2011

Vepřová panenka v šunce, smetanové brambory s hráškovým krémem a omáčkou cider

VEPŘOVÁ PANENKA V ŠUNCE SE SMETANOVÝMI BRAMBORAMI, HRÁŠKOVÝM KRÉMEM, KVĚTÁKOVOU KROKETOU A OMÁČKOU... více
Vepřová panenka 15.02.2011

Přílohy s nápadem

Bramboráková roláda s houbovou náplní Suroviny: 400 g syrových brambor, 70 g polohrubé mouky, 6 vajec, smetana, česnek, drcený kmín, majoránka, sůl,... více
Přílohy 15.02.2011

Jogurt bez jogurtu. Redaktorka HN testuje kvalitu jogurtů na trhu

Jogurt se během posledních dvaceti let stal úplně jinou potravinou. Z pevné bílé hmoty je kašovitá... více
Multimedia 15.07.2011

Do Cukr Káva Limonáda jindy než na snídani nechoďte

Do útrob podniku v Lázeňské ulici na pražské Malé Straně táhne už jeho název. více
Restaurace 10.02.2011

Klon úspěšné restaurace Mirellie je bez dalšího nápadu

Pokračování úspěšných filmů jsou málokdy tak dobrá jako "jedničky" a s restauracemi je to dost... více
Restaurace 04.02.2011

Dahab je autentický, ale to z hostů štamgasty neudělá

Co tvoří úspěšnou restauraci? Základem je určitě dobré jídlo a dobrý servis. Nebo alespoň jedno z... více
Restaurace 28.01.2011

Každý pátý dospělý v Česku je obézní. Nejvíc tlouštíků žije na vesnicích

Podle průzkumu obezita ubývá s vyšším vzděláním. Obézní ženy mají až dvanáctkrát vyšší riziko... více
Domácí 25.01.2011

Lidí bude moc, masa málo. Místo kuřat a vepřového budeme jíst červy, tvrdí vědci

Přijde den, kdy jeden klasický masový hamburger bude stát 120 eur (2900 korun) a jeden "hmyzí... více
Tech 21.01.2011

Hovězí steaky U bílé krávy umějí

Restaurace U bílé krávy na pražských Vinohradech je holdem hovězímu. více
Restaurace 19.01.2011

Restaurace Giardino je zoufale nevyrovnaná

Když jsem byla v restauraci Giardino na pražských Vinohradech poprvé, odcházela jsem okouzlená. Zavedl mě tam kamarád, který je zdejším štamgastem. více
Restaurace 13.01.2011

Nejlepší snídani v Praze dělají v Café Lounge

Plaská ulice na rozhraní pražského Smíchova a Malé Strany je krátká, zastrčená, zná ji málokdo. více
Restaurace 05.01.2011

Amandine: Podnik s pařížským šarmem nemá špatné jídlo, ale ceny jsou přehnané

Pod slovem Amandine si můžete představit hned tři věci: rumunský čokoládový koláč plněný mandlovým... více
Restaurace 06.05.2011

Dopis Flo

Bistro Florentýna Seifertova 26, Praha 3 e-mail: bistro@florentyna.cz tel.: 222 734 212 http://bistro.florentyna.cz Milá Flo, když si někdo, koho... více
Restaurace 08.12.2010

Restaurace Kohútka: Domácí kuchyně na česko-slovenské hranici

Lokální speciality mají jednu velkou výhodu: když si je v restauraci objednáte, rapidně snižujete... více
Restaurace 01.12.2010

Malostranská beseda: dobré jídlo i ceny

Restaurace Malostranská beseda Malostranské náměstí 21, Praha 1 e-mail: PUOR@malostranska-beseda.cz tel.: 257 409 112... více
Restaurace 24.11.2010
  Celkem nalezeno: 2924.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 2818 - 2865. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama