4 minuty čtení
Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu doplňují na talíři divoké byliny. Za ochutnání stojí...
3 minuty čtení
Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď teplý servírovaný s křupavou italskou sušenou...
4 minuty čtení
Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší...
8 minut čtení
Když je krize, je třeba investovat, razí čtyřiasedmdesátiletý Jiří Mach svou podnikatelskou strategii. Jeho kuřata odebíral i Agrofert, po...
4 minuty čtení
Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se střídají. Další vyhlášenou specialitou podniku je...
4 minuty čtení
Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě. Indické části menu vévodí...
4 minuty čtení
Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i kůzle pečené na másle. Prověřenou stálicí jsou...
3 minuty čtení
Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný steak z bílé tresky. Zaujala i unikátní pasta...
4 minuty čtení
Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům...
4 minuty čtení
Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i sezonní polévka z medvědího česneku. Zajímavou...
no data