Byznys menu Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever 4 minuty čtení Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu doplňují na talíři divoké byliny. Za ochutnání stojí...
Byznys menu Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena 3 minuty čtení Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď teplý servírovaný s křupavou italskou sušenou...
Byznys menu Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla 4 minuty čtení Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší...
Nikdo není tak drzý jako já, říká svérázný velkodrůbežář Mach, který nazval Putina carem a okřikl Zemana 8 minut čtení Když je krize, je třeba investovat, razí čtyřiasedmdesátiletý Jiří Mach svou podnikatelskou strategii. Jeho kuřata odebíral i Agrofert, po...
Byznys menu Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb 4 minuty čtení Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se střídají. Další vyhlášenou specialitou podniku je...
Byznys menu Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu 4 minuty čtení Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě. Indické části menu vévodí...
Byznys menu Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu 4 minuty čtení Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i kůzle pečené na másle. Prověřenou stálicí jsou...
Byznys menu Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu 3 minuty čtení Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný steak z bílé tresky. Zaujala i unikátní pasta...
Byznys menu Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi 4 minuty čtení Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům...
Byznys menu V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody 4 minuty čtení Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i sezonní polévka z medvědího česneku. Zajímavou...