Byznys menu Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě 4 minuty čtení Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je filozofie čerstvě otevřené restaurace V Zahradě....
Byznys menu Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha 4 minuty čtení Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé...
Byznys menu Jako "Doma" v restauraci Home by Unic 4 minuty čtení Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak,...
Byznys menu Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni 4 minuty čtení Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní služby. Jedním z trumfů hotelu je poctivá...
Byznys menu Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill 4 minuty čtení Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace. Z předkrmů stojí...
Byznys menu Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy 3 minuty čtení Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V...
Batáty, smoothies, donuty a další jídla a nápoje, které jsme před pár lety neznali a teď se po nich můžeme utlouct 29 minut čtení Někdy se podnikatelé trefí do mezery na trhu, což se stalo v případě amerických koblih nebo kultovní limonády Club Maté. Jiné nápady úspěšně...
Byznys menu Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu 4 minuty čtení Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace Nota Bene, která patří mezi méně známé, ale...
Byznys menu Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou 4 minuty čtení Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za poslední dekádu výrazně zlepšila. Jedním z nejlepších hotelů ve městě je Harmony Club. V něm se snoubí...
Byznys menu Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích 2 minuty čtení V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se tentokrát ujme vídeňský šéfkuchař Roland...