Byznys menu Hvězdné války se vracejí do Bellevue. Těšte se na michelinské šéfkuchaře 2 minuty čtení Unikátní souboj světových kuchařských hvězd. Své síly změří slavný italský šéfkuchař s francouzským samoukem. Hosté ochutnají deset degustačních...
Byznys menu Steak od Karlova mostu 3 minuty čtení V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí...
Nový trend v restauracích: Dva šéfkuchaři místo jednoho 2 minuty čtení V Praze přibývá podniků se dvěma šéfkuchaři. Pokud oba zvládnou ukočírovat své ego, má to pro podnik řadu výhod. Minimálně v tom, že šéf kuchyně...
Ekonom Babiččina zahrada v Průhonicích sází na rodinnou pohodu, vůni chleba a bylinek 2 minuty čtení Na jedné straně klasická česká kuchyně, na druhé speciality se středomořským nádechem. Pohodovou atmosféru staré babičkovské kuchyně doplňuje...
Byznys menu Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny 2 minuty čtení Na předjarním menu dominuje chuťově výrazná pohanka a jemná červená řepa. V nabídce jsou vína, která právě získala titul Vinařství roku....
Byznys menu V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu 2 minuty čtení Unikátní akce převzatá ze světa filmu má název Sneak peek. Všechny předpremiérové pokrmy jsou k dispozici za zaváděcí ceny. Výtečný je špíz z...
Byznys menu Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou 2 minuty čtení V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý. Minimálně polovina pokrmů překračuje hranice bistro stylu a blíží se nabídce klasické restaurace....
Byznys menu Komorní atmosféra, moderní gastronomie a freska znázorňující výhled na New York. To všechno je Alcron 2 minuty čtení Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný šéfkuchař Jakub Černý. Každý host si sám skládá své menu. Ke všem chodům jsou připravena vhodná...
Byznys menu V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná 2 minuty čtení Speciální valentýnské menu je možné ochutnat během celého února. Šéfkuchař Marek Šáda pracuje s českými sezonními surovinami: na jaře bude v...
Ekonom Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady 2 minuty čtení Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka vybroušených tapas. V rámci akce Kolem světa mohou hosté ochutnat šest specialit z různých koutů...