Elektronické účtenky budou pro restaurace povinné už letos. Pro obchodníky až příští rok 4 minuty čtení Poslanci ve středu schválili po zdlouhavých obstrukcích zákon o evidenci tržeb. Díky němu má do státního rozpočtu každý rok přibýt až 18 miliard...
Konec levného piva v Česku. Babišův plán může zničit až třetinu hospod 3 minuty čtení Levné pivo může většina českých hospodských nabízet jen díky krácení daní. Přísnější dohled na restaurace proto povede ke zdražení.
Restaurace Kogo si pořídila tajnou zbraň. Legendární gril Josper 4 minuty čtení Restaurace Kogo v Havelské ulici v Praze letos slaví kulaté, dvacáté výročí. Za dvě desetiletí existence si Kogo vybudovalo pověst příjemné...
Města přiškrcují noční život, omezují otvírací dobu restaurací a zakazují hazard HN.cz3 minuty čtení Končící volební období se ve městech a obcích neslo ve znamení nárůstu vyhlášek, které regulují hazard, otvírací dobu restaurací a podomní...
Nekuřácká restaurace není lidským právem. 6 sporných argumentů proti kouření 7 minut čtení Většina argumentů pro plošný zákaz kouření v restauracích není zdaleka tak jednoznačná, jak se jeho zastánci tváří.
Logistika Ordr rozšiřuje oblast rozvozu jídla, doručení stále počítá v minutách 3 minuty čtení Nejrychlejší rozvoz jídla v Česku, Ordr, rozšiřuje oblast doručení. Expresní služba je zatím dostupná v pravobřežní části Prahy 1 a části Prahy...
Čeští podnikatelé si staví gastronomické "pomníky". Nechtějí ohromit, ale zvelebovat 2 minuty čtení Noční můrou v mých 15 a 16 letech byly hodiny ruštiny. Nic politického v tom nehledejte, pouze jsem se málo učil, scházel mi jazykový talent a...
Nekoukej mi do talíře 2 minuty čtení Kolega Luděk Staněk z Víkendu, páteční přílohy Hospodářských novin, se nedávno vrátil s jižní Francie, kde dělal reportáž z Babišovy michelinské...
Restaurace miliardářů: Majetní Češi zkoušejí štěstí v jednom z nejzrádnějších podnikání 3 minuty čtení Jsou úspěšní ve svém podnikání, v nejrůznějších oborech vydělali miliony, či dokonce miliardy korun. Řadě předních českých byznysmenů ale jako...
Kulinářský mistr Radek Kašpárek radí, jak připravit pstruha 5 minut čtení UVNITŘ VIDEO. Vybroušené gurmánské speciality jsou hlavním trumfem nedávno otevřené restaurace na Vinohradech. Bistro Ola Kala však překvapuje i...