4 minuty čtení
Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl po kompletní rekonstrukci otevřen letos v létě. V krásném prostředí zámeckého parku nyní...
5 minut čtení
Dodavatelé softwaru, pokladen a tiskáren mohou na EET vydělat až 1,5 miliardy. V první fázi se hraje o zhruba 300 milionů za vybavení pro hotely...
4 minuty čtení
Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí je restaurace Mincovna zaměřená především na "našince". To napoví pohled na jídelní lístek,...
4 minuty čtení
Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli vstoupilo příjemné bistro umístěné na Senovážném náměstí loni na jaře. Brzy se propracovalo...
4 minuty čtení
Nabídka podolského Restu stojí na rybích specialitách. Vyhlášené jsou pečené kalamáry, terina z chobotnice či grilovaný meloun se sýrem. V...
2 minuty čtení
V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů se budou ucházet špičkoví kuchaři Giulio...
4 minuty čtení
Příjemná restaurace v Areálu Botanika je součástí multifunkčního relaxačního komplexu. Jeho hlavním trumfem je krásné přírodní devítijamkové...
4 minuty čtení
Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik vybudoval vlastní bourárnu masa. Okolní chalupáři zde pořídí suroviny ke grilování.
4 minuty čtení
První fáze elektronické evidence tržeb od 1. prosince se bude vztahovat i na některé podnikatele, kteří mají pohostinské služby jen jako...
4 minuty čtení
S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na Karlínském náměstí otevřela designově čistý...
no data