Byznys menu Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa 4 minuty čtení Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k nejromantičtějším podnikům v metropoli. S příchodem...
Byznys menu Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami 4 minuty čtení Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za zkoušku stojí v medu a chilli pečená hovězí...
Byznys menu Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os 4 minuty čtení Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru i pestrá paleta poledních specialit. Můžete...
Byznys menu Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple 4 minuty čtení Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z...
Byznys menu Pocta zapomenutým surovinám v malostranské restauraci Augustine. Kdoule či rakytník skvěle ladí se zvěřinou 4 minuty čtení Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace. Nebojte se brzlíku, potěší výtečná zvěřina i...
Byznys menu Restaurace Benada: Pochutnání v grandhotelu, který otvíral sám císař 4 minuty čtení Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený šéfkuchař Robert Sklenář. Potěší candát s...
Byznys menu Čerstvé langustýnky a jiná špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru 4 minuty čtení Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém prostředí barokního domku vzdáleného jen pár...
EET: Krachy hospod a zdražování. Ceny zvyšují nejen nepoctiví hospodští 6 minut čtení Hned po startu EET velká část restaurací zdražila. Je to cena za narovnání podmínek na trhu. Zdražují jak hospodští, kteří krátili tržby, tak ti...
Byznys menu Výjimečný zážitek: Štědrovečerní večeře na Ještědu. Podávat se bude kapr i zvěřina 3 minuty čtení Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech stagnace se Ještěd nadechuje k novému...
Byznys menu Speciality z balkánského venkova v malostranské Luka Lu 4 minuty čtení Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na stropě, jako by se tam převrátila podlaha,...