3 minuty čtení
Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti. Nabízí nový gastronomický koncept i novou podobu...
4 minuty čtení
Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety...
4 minuty čtení
Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a třemi panáky pálenky. Nechybí samozřejmě obligátní tatarák z...
4 minuty čtení
Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu doplňují na talíři divoké byliny. Za ochutnání stojí...
3 minuty čtení
Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď teplý servírovaný s křupavou italskou sušenou...
4 minuty čtení
Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší...
6 minut čtení
Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o rozšíření zákazu konzumace alkoholu na...
4 minuty čtení
Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se střídají. Další vyhlášenou specialitou podniku je...
4 minuty čtení
Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě. Indické části menu vévodí...
4 minuty čtení
Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i kůzle pečené na másle. Prověřenou stálicí jsou...
no data