Byznys menu Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře 3 minuty čtení Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti. Nabízí nový gastronomický koncept i novou podobu...
Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda? 4 minuty čtení Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety...
Byznys menu Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy 4 minuty čtení Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a třemi panáky pálenky. Nechybí samozřejmě obligátní tatarák z...
Byznys menu Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever 4 minuty čtení Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu doplňují na talíři divoké byliny. Za ochutnání stojí...
Byznys menu Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena 3 minuty čtení Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď teplý servírovaný s křupavou italskou sušenou...
Byznys menu Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla 4 minuty čtení Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší...
Stát vyžene kuřáky na ulici. Města zvažují další omezení pití na veřejnosti 6 minut čtení Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o rozšíření zákazu konzumace alkoholu na...
Byznys menu Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb 4 minuty čtení Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se střídají. Další vyhlášenou specialitou podniku je...
Byznys menu Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu 4 minuty čtení Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě. Indické části menu vévodí...
Byznys menu Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu 4 minuty čtení Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i kůzle pečené na másle. Prověřenou stálicí jsou...