Ekonom To nejlepší z italské kuchyně na Maltézském náměstí: Inspirace slavnou restaurací Molo 73 a moderní úprava ryb 2 minuty čtení Tip: Mezi dezerty kraluje Vůně z Amalfi – nadýchaný citronový dort s mátou a listovým těstem. Z nabídky: Samozřejmostí jsou domácí noky či...
Byznys menu Nezaměnitelný rukopis mladého šéfkuchaře Jana Štěrby posouvá zámeckou restauraci do gastronomického nebe 2 minuty čtení Tip: Součástí restaurace je také zimní zahrada nazývaná Pátio Bellavista. Z nabídky: Treska babičky Cusumano 790 korun Dezerty překvapí vkusnou...
Byznys menu Bašta francouzské gastronomie v La Gare překvapí moderním interiérem i parádními steaky 2 minuty čtení Tip: Pro gurmány je připravena ruánská kachna, unikátní pokrm z Normandie, který se mimo Francii objevuje jen výjimečně. Z nabídky: Pánev s...
Ekonom Za bohatou kolekcí kvalitního italského prosecca do Prosekárny 2 minuty čtení Prosekárny už jsou v Praze tři. Ta první a nejstarší funguje ve Slezské ulici na Vinohradech, další najdete v Myslíkově ulici a ve Vysočanech....
Byznys menu Mléčná kůzlata patří k ceněným delikatesám, nyní září na menu Hliněné bašty 2 minuty čtení Poctivá sezonní kuchyně Hynka Vávry je poctou prvorepublikovým kulinárním tradicím. Všechny hosty uchvátí domácí atmosféra i fantastická terasa...
Ekonom Secesní jeskyně plná kulinárních pokladů 3 minuty čtení Překvapivé vizuální kreace šéfkuchaře a malíře v jedné osobě Tomáše Horáka. Působivé prostředí umělé krápníkové jeskyně, v níž hrávali Vlasta...
Byznys menu Hvězdné války se vracejí do Bellevue. Těšte se na michelinské šéfkuchaře 2 minuty čtení Unikátní souboj světových kuchařských hvězd. Své síly změří slavný italský šéfkuchař s francouzským samoukem. Hosté ochutnají deset degustačních...
Byznys menu Steak od Karlova mostu 3 minuty čtení V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí...
Nový trend v restauracích: Dva šéfkuchaři místo jednoho 2 minuty čtení V Praze přibývá podniků se dvěma šéfkuchaři. Pokud oba zvládnou ukočírovat své ego, má to pro podnik řadu výhod. Minimálně v tom, že šéf kuchyně...
Ekonom Babiččina zahrada v Průhonicích sází na rodinnou pohodu, vůni chleba a bylinek 2 minuty čtení Na jedné straně klasická česká kuchyně, na druhé speciality se středomořským nádechem. Pohodovou atmosféru staré babičkovské kuchyně doplňuje...