2 minuty čtení
K žádné jiné potravině nemají Češi tak emocionální vztah jako k pivu. Popravdě řečeno, k máločemu jinému mají Češi tak silný vztah. Vyplývá to...
14 minut čtení
V restauracích chybí personál, odborné školství neumí vychovat dobré kuchaře a restaurace se teď ke všemu musí vyrovnávat s dramatickým růstem...
6 minut čtení
Strávit příjemné odpoledne v kavárně, zajít na luxusní zážitkovou večeři, předplatit si permanentku do fitka, rezervovat wellness pobyt all...
10 minut čtení
V Česku se loni v přepočtu na obyvatele vypilo nejméně piva za posledních 60 let. Restrikce, které z důvodu pandemie covidu zavřely po většinu...
6 minut čtení
Když člověk nemůže do hospody, přijede hospoda za ním. Během uzavření restaurací pivovarníci rozjeli e-shopy i přímý rozvoz k zákazníkům. Před...
16 minut čtení
David Petřík začínal jako kuchař. Teď se svým společníkem Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších ryze českých gastroskupin. Síť...
4 minuty čtení
Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety...
6 minut čtení
Hned po startu EET velká část restaurací zdražila. Je to cena za narovnání podmínek na trhu. Zdražují jak hospodští, kteří krátili tržby, tak ti...
3 minuty čtení
Hlavní politické téma Andre­je Babiše, elektronická evidence tržeb, dostává s blížícím se termínem účinnosti zákona stále humornější podobu....
5 minut čtení
Nejvíce dopadne EET na restaurace. Zavřít jich bude muset možná až čtvrtina. EET totiž znemožní krácení tržeb, které dnes přiznává více než...
no data