Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni 4 minuty čtení Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z tuzemských farmářských produktů. Taková je...
Jak jedli Dietrichsteinové? Mikulovský gourmet festival představí barokní gastronomii 4 minuty čtení Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na Moravě se uskuteční od 2. do 5. června v Mikulově. Sedmý ročník stále populárnější akce bude...
Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně 4 minuty čtení Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou kuchyni, kterou svým hostům nabízí v moderní,...
Konzervativní restaurace V Zátiší nabízí gastronomické jistoty. Křepelku i srnčí maso 4 minuty čtení Konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Pokud by měli gurmeti hlasovat o největší stálici pražské gastronomie, na stupních vítězů nemůže...
Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií 5 minut čtení Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože jí hrozilo uzavření, vrací se v novém stylu a...
Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech 4 minuty čtení Na začátku února odstartoval Monarch novou éru. Oblíbený podnik na Perštýně se proměnil na první pražský "gastrobar", tedy podnik, kam se chodí...
Klasická italská jídla podle Ferraniniho. Známý šéfkuchař navrhl menu pro Pizzu Coloseum 4 minuty čtení Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky proslavené oblasti Emilia-Romagna připravil na letošní jaro oblíbený řetězec Pizza Coloseum.
Francouzský venkov uprostřed trojských vinic? Salabka propojuje vinařství s restaurací 5 minut čtení Atmosféra jako vystřižená z francouzského venkova a přitom jen pár kilometrů od centra Prahy. Zajímavý projekt, který propojil práci vinařů s...
Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat 4 minuty čtení Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem jarního menu v čase kolem Velikonoc jsou...
Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila 4 minuty čtení Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou řecké kuchyně. Poslední novinkou je bohatá paleta kreativně pojatých mezze, které poslouží...