4 minuty čtení
Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z tuzemských farmářských produktů. Taková je...
4 minuty čtení
Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na Moravě se uskuteční od 2. do 5. června v Mikulově. Sedmý ročník stále populárnější akce bude...
4 minuty čtení
Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou kuchyni, kterou svým hostům nabízí v moderní,...
4 minuty čtení
Konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Pokud by měli gurmeti hlasovat o největší stálici pražské gastronomie, na stupních vítězů nemůže...
5 minut čtení
Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože jí hrozilo uzavření, vrací se v novém stylu a...
4 minuty čtení
Na začátku února odstartoval Monarch novou éru. Oblíbený podnik na Perštýně se proměnil na první pražský "gastrobar", tedy podnik, kam se chodí...
4 minuty čtení
Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky proslavené oblasti Emilia-Romagna připravil na letošní jaro oblíbený řetězec Pizza Coloseum.
5 minut čtení
Atmosféra jako vystřižená z francouzského venkova a přitom jen pár kilometrů od centra Prahy. Zajímavý projekt, který propojil práci vinařů s...
4 minuty čtení
Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem jarního menu v čase kolem Velikonoc jsou...
4 minuty čtení
Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou řecké kuchyně. Poslední novinkou je bohatá paleta kreativně pojatých mezze, které poslouží...
no data