Oldřich Sahajdák představuje menu michelinské La Degustation. Podívejte se, co v něm najdete 4 minuty čtení La Degustation Boheme Bourgeoise z gastronomického impéria Tomáše Karpíška a pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka opakovaně získala...
V Café Buddha si vyrábí vlastní kari pasty z desítek bylinek. Podívejte se na výsledek 4 minuty čtení Mladý restauratér Štěpán Návrat se rozhodl vybudovat v Praze nejlepší thajskou restauraci, která bude bez jakýchkoliv kompromisů nabízet...
Tenkostěnný krab a smažená treska. Podívejte se na netradiční suroviny šéfkuchaře Fish&chips 4 minuty čtení Za vtipným, byť poněkud krkolomným názvem Fish&chips 21 Dlouhá st. se skrývá druhý podnik majitelů veleúspěšného Zdenek’s Oyster baru, který si...
Podívejte se, co patří do pravé, řecké kuchyně. Oblíbené ingredience šéfkuchaře Ioannise Asarlidise 5 minut čtení Kavala není tradiční řeckou tavernou, kam se chodí na středomořskou klasiku, neboť nabízí průřez tím nejlepším z řecké kuchyně, a to od...
Jak originálně připravit chobotnici? Prozrazuje šéfkuchař restaurace Luka Lu 4 minuty čtení Ostrůvek hřejivé středomořské atmosféry a klidný přístav pro všechny milovníky autentické balkánské kuchyně. Taková je malostranská restaurace...
Podívejte se, z jakého masa rád vaří šéfkuchař restaurace La Republica 4 minuty čtení Unikátní vzdušný prostor s atmosférou první republiky a nejvyšším barem v metropoli představuje důstojnou kulisu pro restauraci, která vsadila...
Podívejte se, jak se připravuje a pije český koktejl Charisma 5 minut čtení Prosklený prostor devátého patra hotelu Hilton s podmanivým výhledem na západ slunce nad Petřínem a osvětlenou noční Prahu představuje...
Podívejte se na gastronomické zázraky italského šéfkuchaře v Trattorii Mercato 4 minuty čtení Fantastické výkony kuchyně jsou hlavním trumfem nové italské restaurace, která byla před pár měsíci otevřena v pražské holešovické tržnici.
Čarování s malangou a maniokem. Šéfkuchař kubánské restaurace představuje exotické suroviny 8 minut čtení V úspěšné restauraci a baru v Kaprově ulici na Starém Městě se podařilo propojit hned několik prvků, od působivé atmosféry a chytlavé latinsko...
Čerstvé bylinky, francouzský olej a speciální sůl. Šéfkuchař restaurace Crystal prozrazuje oblíbené ingredience 4 minuty čtení Designové prostředí módního baru s výbornou kuchyní a pestrou nabídkou netradičních koktejlů. Taková je stručná charakteristika nového podniku v...