Tip na pracovní oběd: Inspirace Japonskem v berounské golfové restauraci Tifannys 4 minuty čtení Golfový resort v Berouně patří mezi nejprestižnější kluby v celé republice, a tak není divu, že i místní restaurace Tifannys, která je...
Tatarák dá připravit i luxusně a kreativně. Recept šéfkuchaře restaurace Na Konci 4 minuty čtení Když před lety otevřel šéfkuchař Titus Eliáš se svým kolegou restauraci Na Kopci, mluvilo se o ní jenom v superlativech. Ale s jídlem roste chuť...
Tip na pracovní oběd: Trendové art vaření v prestižní restauraci V Zátiší 4 minuty čtení Restaurace V Zátiší byla jednou z prvních fine dining restaurací v metropoli. Vlajková loď gastronomického impéria Sanjiva Suriho však neusnula...
Česká gastronomická moderna s nádherným výhledem v Mlýnci 4 minuty čtení Restauraci Mlýnec na Novotného lávce od většiny pražských podniků odlišují především dvě věci. Tou první je unikátní lokalita s výhledem na...
Jak se připravuje chobotnice pod pekou? Vysvětluje šéfkuchař Chorvatského mlýna 4 minuty čtení Příjemná domácí atmosféra, pozorný personál a především jednoduše připravené balkánské delikatesy, v první řadě ryby a plody moře. To jsou...
Tresčí jazýčky a japonská strouhanka. Precizní podoba moderní světové kuchyně v Kampa Parku 5 minut čtení Ani se nechce věřit, že Kampa Park oslaví na podzim kulaté dvacáté narozeniny. Jedna z prvních fine dining restaurací v metropoli však stále...
Šéfkuchař George Prime Steak kombinuje flákoty masa s humrem 5 minut čtení Krabí koláčky a fantastické steaky uchvátí každého milovníka prémiového masa. Zaujme moderní a čistý design od světových návrhářů, potěší...
Podívejte se, jak se servírují plody moře v Zdenek's Oyster baru 4 minuty čtení Když před třemi lety Zdenek’s Oyster bar poprvé otevřel, způsobil v Praze malou revoluci. Nic podobného tu totiž nebylo a díky nabídce luxusních...
Byznys menu: Podívejte se, jak se páruje víno s jídlem v restauraci Bellevue 5 minut čtení Restaurace Bellevue již dlouhodobě nabízí špičkové pokrmy, pod kterými byla podepsána řada hostujících michelinských šéfkuchařů. V loňském roce...
Šéfkuchař Hliněné bašty má rád ryby na bylinkách. Podívejte se, jak je chystá 5 minut čtení Hliněná bašta je jednou z největších stálic mimopražské gastronomie. Díky důrazu na kvalitní sezónní suroviny patří k oblíbeným...