10 minut čtení
Cukr krystal 96 procent. Čerstvá slepičí vejce 53 procent. Pomeranče z dovozu 60 procent. Margarín 50 procent. Ceny některých potravin v českých...
11 minut čtení
Pandemie covidu uštědřila hotelovému byznysu tvrdý úder. Jan Grund, který už dvanáct let spravuje Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách,...
11 minut čtení
Způsob, jakým se konzumují alkoholické nápoje, se v pandemii změnil. Divoké večírky trvající dlouho do noci vystřídalo klidnější popíjení...
6 minut čtení
Zákazníci už nekupují jen výrobek, ale celou filozofii. Vyrábět ekologicky a udržitelně tak začíná být známkou kvality. Otázku, jak změnit firmu...
6 minut čtení
Česká ekonomika v důsledku koronaviru letos zažije největší propad ve své novodobé historii. Podle ekonomky a rektorky Mendelovy univerzity...
6 minut čtení
Stát chce zavést takzvané mistrovské zkoušky. Jejich složením by řemeslník prokázal, že má nejlepší možné vzdělání a kvalifikaci a může svým...
4 minuty čtení
Dá se říct, že problém takzvané dvojí kvality potravin dnes ztělesňují tři symboly. Více a méně "rybovaté" rybí prsty, čokoládová a...
5 minut čtení
Výzkum, který nechal vypracovat ministr zemědělství Marian Jurečka, potvrdil, že kvalita výrobků na trhu střední a východní Evropy je nižší než...
2 minuty čtení
Průzkum advokátní kanceláře Taylor Wessing se zaměřil na vztah Čechu k ochranným známkám.
2 minuty čtení
Víc než 70 procent Čechů chápe ochranné známky u výrobků jako záruku kvality a vysoké jakosti zboží. Vyplývá to z aktuálního průzkumu advokátní...
no data