2 minuty čtení
Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný šéfkuchař Jakub Černý. Každý host si sám skládá své menu. Ke všem chodům jsou připravena vhodná...
2 minuty čtení
Speciální valentýnské menu je možné ochutnat během celého února. Šéfkuchař Marek Šáda pracuje s českými sezonními surovinami: na jaře bude v...
2 minuty čtení
Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka vybroušených tapas. V rámci akce Kolem světa mohou hosté ochutnat šest specialit z různých koutů...
3 minuty čtení
Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie gras či dýňový krém s divokou kachnou....
8 minut čtení
Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických "satelitních městeček", která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala...
2 minuty čtení
Podnik má atmosféru jako vystřiženou z francouzského venkova. Žádná škrobená snobská noblesa, ale přívětivost a šarm. La Veranda nabízí bohatý...
2 minuty čtení
Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák...
2 minuty čtení
Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či...
2 minuty čtení
Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají nezvyklou podobu a unikátní chuť. Pro všechny pokrmy...
2 minuty čtení
Potěší kombinace tankové plzně a vzorně připraveného kolena. Mezi předkrmy zaujme nakládané blaťácké zlato či pečená líčka servírované ve...
no data