4 minuty čtení
Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za zkoušku stojí v medu a chilli pečená hovězí...
4 minuty čtení
Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru i pestrá paleta poledních specialit. Můžete...
4 minuty čtení
Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z...
7 minut čtení
Zuzana Daňková a Jan Valenta, též známí jako Taste of Prague, léta pracovali v prostředí advokacie. Jan překládal pro řadu kanceláří, poté...
4 minuty čtení
Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace. Nebojte se brzlíku, potěší výtečná zvěřina i...
4 minuty čtení
Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený šéfkuchař Robert Sklenář. Potěší candát s...
4 minuty čtení
Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém prostředí barokního domku vzdáleného jen pár...
3 minuty čtení
Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech stagnace se Ještěd nadechuje k novému...
4 minuty čtení
Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na stropě, jako by se tam převrátila podlaha,...
4 minuty čtení
Trh s rozvozem jídla z restaurací v Česku roste meziročně polovičním tempem. Tuzemskému lídrovi DámeJídlo díky tomu letos vyrostou tržby na 160...
no data