3 minuty čtení
Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď teplý servírovaný s křupavou italskou sušenou...
4 minuty čtení
Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší...
4 minuty čtení
Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se střídají. Další vyhlášenou specialitou podniku je...
4 minuty čtení
Trojice společníků začala jídlo z prášku prodávat před třemi lety, loni měli obrat přes 50 milionů. Sypká směs zalitá vodou podle nich dokáže...
4 minuty čtení
Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě. Indické části menu vévodí...
4 minuty čtení
Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i kůzle pečené na másle. Prověřenou stálicí jsou...
3 minuty čtení
Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný steak z bílé tresky. Zaujala i unikátní pasta...
3 minuty čtení
Příběh o redaktorovi Haló novin, který si došel do restaurace Kantýna, a zaplatil 320 korun za oběd.
4 minuty čtení
Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům...
no data