14 minut čtení
V restauracích chybí personál, odborné školství neumí vychovat dobré kuchaře a restaurace se teď ke všemu musí vyrovnávat s dramatickým růstem...
6 minut čtení
Představte si náročný pracovní den, kdy on-line schůzky trvají až do pozdního odpoledne. V tu chvíli toužíte užít si večer s partnerem či...
2 minuty čtení
Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor.
4 minuty čtení
Dvaapadesátiletý šéfkuchař Bernard Loiseau strávil odpoledne v kuchyni svého podniku La Cote d'Or. Pak odešel jako obvykle domů, aby si...
5 minut čtení
Spolumajitel společnosti Perfect Catering a Perfect Canteen nejraději vzpomíná na cesty, při nichž se stalo něco dramatického. Filip Sajler byl...
no data