reklama
reklama
Rubrika / Restaurace
6. 6.

Trhané maso z vinohradské Kro

Byznys menu Tip: Zaujmou netradiční drinky, třeba kombinace ginu s jablkem a křenem. Z nabídky: Trhané koleno, bramborová placka, křenový coleslaw, kimchi...
28. 3.

Secesní jeskyně plná kulinárních pokladů

Ekonom Překvapivé vizuální kreace šéfkuchaře a malíře v jedné osobě Tomáše Horáka. Působivé prostředí umělé krápníkové jeskyně, v níž hrávali Vlasta...
14. 3.

Steak od Karlova mostu

Byznys menu V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí...
6. 12. 2018

Když je chuť na prvním místě

Byznys menu Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák...
1 2 3 4 5 ... 7
reklama