reklama

Téma: tipy

Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 0 21.07.2017

Moje čtení: výtvarník Michal Cihlář

Známý výtvarník Michal Cihlář vystavuje právě teď v Táboře své pozoruhodné fotografie z Japonska a letní nespavost léčí čtením. více
Knihy 0 21.07.2017
Můj styl

Sbíral staré hodinky, televizory nebo vinylové desky. Jsem shromažďovatel, říká Tomáš Třeštík

Tomáš Třeštík má věci rád a s oblibou se jimi... více
Styl 0 24.07.2017
Moje specialita

Jak připravit "opálený krém" Creme brulee? Potřebujete čtyři ingredience, radí šéfkuchař

Podle názvu bychom ho označili za francouzskou... více
Jídlo 0 21.07.2017
ego!

Nostalgická whisky: První doušek Black & White nabízí výraznou chuť sladu v obilných kulisách

Lehce kouřový sladový atak - a chuť se napít. Aby... více
Jídlo 0 21.07.2017

Zápisky protivného hosta

Konec jedné Story Malou restauraci s kavárnou uprostřed vilek na pražských Petřinách si mladý kuchař Michal Černý (na obrázku) s manželkou Zuzanou... více
Jídlo 0 21.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 0 21.07.2017

Čtení do kufru

Nemusí to být za každou cenu jen detektivka, co vám zpestří prázdniny. více
Knihy 0 21.07.2017
ego!

Reklama na Prahu podle Plácida Dominga

Poctu Mozartovi chce vzdát tam, kde byl před 230 lety uveden slavný Don Giovanni. Na scéně Stavovského divadla. Legendární španělský tenor ovšem... více
Reportáž 0 21.07.2017
ego!

Ostrůvky uprostřed města: Vnitrobloky, v nichž si připadáte jako na venkově, v Berlíně nebo v Provence

Auta a zámková dlažba. Nebo tráva, stromy a keře.... více
Téma 0 21.07.2017

Jak se správně upsat: Pokud neradi vstáváte, chtějte do smlouvy home office

Po skončení studia se od mladých lidí čeká, že se zbaví finanční závislosti na rodičích a začnou si... více
Paragraf 0 20.07.2017

Desítky tisíc lidí si mohou vylepšit hypotéku. Kdy se vyplatí refinancovat a kdy zůstat u své banky?

Fixace úrokové sazby u hypotečních úvěrů končí... více
Téma čísla 0 23.07.2017

Autem k moři? Nejlevněji k Baltu

více
Data 0 20.07.2017

Tipy na Colours: Bowieho saxofonista, držitelé ceny Mercury, debata s přeživším z Bataclanu

Na Colours of Ostrava letos vystoupí také dva... více
Kultura 0 19.07.2017
ego!

Dolnorakouský Grüner Veltliner Smaragd nabízí harmonickou chuť i vůni meruněk a broskví

Vydali jsme se do klasického rakouského... více
Jídlo 0 14.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 0 14.07.2017

Moje čtení: ředitelka UNICEF ČR Pavla Gomba

Pavla Gomba, ředitelka UNICEF ČR, chce přes léto přečíst životopis Winstona Churchilla. A na skleničku? Šla by s Ernestem Hemingwayem. více
Knihy 0 14.07.2017
Pracovní oběd

Zakladatel Liftaga Ondřej Krátký: Nechceme být průtokovým ohřívačem amatérských šoférů

Pro lidi, jejichž životy se odvíjejí ve světě... více
Páteční oběd 0 14.07.2017
Video

Videotipy Kamila Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost

„Festival v Karlových Varech je jedním z... více
Film a televize 0 30.06.2017
Pracovní oběd

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci,... více
Páteční oběd 0 06.07.2017

11 tipů na filmy z Varů: Křižáček s Rodenem, Western o soužití dělníků, Baby Driver s kazeťákem

Které z titulů, jež okouzlily publikum předních... více
Umění 0 30.06.2017

Moje čtení: scénáristka a spisovatelka Tereza Brdečková

Tereza Brdečková sama píše, v poslední době zvláště scénáře, a právě kvůli nim také hodně čte. více
Knihy 0 30.06.2017

Zpět do minulosti

Ohlédnutí občas není na škodu. Někdy přitom najdete i skvělou knihu. více
Knihy 0 30.06.2017

Zápisky protivného hosta

Polévka to nezachránila Kavárna s bistrem Caffè Dallucci na Rohanském nábřeží v Praze funguje od ledna. Podle názvu i některých položek v... více
Jídlo 0 30.06.2017
ego!

"Přiostřený" likér: Cointreau s krvavým pomerančem je zemětřesením v koktejlové kultuře

Suroviny a výrobní postupy likéru Cointreau jsou... více
Jídlo 0 30.06.2017

Na Vzteklouna nezapomenu

S vykloubeným ramenem by cestu do práce neodřídila, tak jí koupili Mercedes automat. Za volantem má ráda pohodlí a hudbu nahlas. více
Jízda 0 30.06.2017
ego!

Jíst maso je přirozené. Jen se s ním musí zacházet s úctou, říká mladá šéfkuchařka Markéta Libánská

V pubertě koketovala s vegetariánstvím, nyní... více
Rozhovor 0 30.06.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte 2

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří. více
Téma 0 03.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Nemám rád hlášku, že určitý host je VIP, říká Pavel Býček z Alcronu

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Hmyz na talíři není můj šálek kávy, říká Marek Šáda z Bellevue a Mlýnce

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Zatím si netroufám na japonskou rybu Fugu, říká Ondřej Koráb z The Grand Mark Prague

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 12.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: O nůž pečujeme jako o svatý grál, říká Želechovský z Buddha Baru

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Největší gastronomický hřích jsou módní trendy diet, říká Jan Kvasnička z La Gare

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Pinzeta je na trhání obočí, do kuchyně nepatří, říká Přemek Forejt z Entrée

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Kuchařovo ego nemá v kuchyni co dělat, říká Patrik Bečvář ze Selského dvora

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 0 11.07.2017

Odměna za úspěšný školní rok nemusí jenom rozmazlovat

Dárky za hezké vysvědčení nebo snahu během školního roku mohou zpříjemnit prázdniny i další léta ve... více
Technologie 0 23.06.2017

Na pole jsem jezdil sporťákem

Jeho prvním autem byl sportovní vůz BMW, na který si vydělal při sběru cukrové řepy. Ve své době byl generální ředitel CompuGroup Medical Vladimír... více
Jízda 0 23.06.2017

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 0 23.06.2017
ego!

Nóbl, ale nakyslý večer v San Francisku: Rýnský ryzlink z Wachau zklamal

Rýnský ryzlink v "ráži" Smaragd z rakouského Wachau od vinaře Pichlera byl plný zlatých paprsků a... více
Jídlo 0 27.06.2017

Moje čtení: moderátorka Nora Fridrichová

Nora Fridrichová s vtipem komentuje v televizním pořadu 168 hodin počínání politiků, ráda by ale osobně potkala Milana Kunderu. více
Knihy 0 23.06.2017

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob... více
Páteční oběd 0 23.06.2017
ego!

I kytku radši z farmy: Nad těmi z "velkovýroben" vítězí vzhledem i vůní

Nedováží je z druhého konce světa, ale sbírají či pěstují vlastní. Květinové farmy se v Česku... více
Fenomén 0 23.06.2017

Rychlá jízda chyby neodpouští

Před sedmi lety usedla obchodní ředitelka Autodromu Most Jana Svobodová poprvé za volant sportovního vozu. Úžasné jízdě v něm okamžitě propadla. více
Jízda 0 16.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
ego!

Paterson-Floresova rarita: Smíchali 30 různých whisky a nechali je zrát v sudech po sherry

Master blender whisky u White & Mackay smíchal na... více
Jídlo 0 16.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 0 16.06.2017
Můj styl

Europoslanec Jiří Pospíšil chodí nejraději bez kravaty, o to víc "parádí" fenku teriéra

Obléká se střízlivě, aby působil nenápadně. A to... více
Styl 0 20.06.2017

Moje čtení: Ondřej Kuchař, spolumajitel jazykové školy James Cook Languages

Ondřej Kuchař se jako kluk zamiloval do hravé učebnice angličtiny a dnes spoluvlastní jazykovou... více
Knihy 0 16.06.2017
  Celkem nalezeno: 1110.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama