reklama

Téma: restaurace

Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Konec spropitného se blíží. Anebo ne?

Spropitné je v USA velká věc. Všude. Když vám dveře podrží muž v uniformě, měli byste mu dát... více
Autorská strana 0 19.05.2017
Moje specialita

Pravý vídeňský řízek je chráněný zákonem: Musí být z telecího "na motýlka"

Ten pravý vídeňský se připravuje z telecího masa a vznikl tak trochu z nedostatku. Na rakouském... více
Jídlo 0 19.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 0 19.05.2017
Pracovní oběd

Peníze nejsou na mazlení. Poobědvali jsme na lodi s obchodní ředitelkou G4S

Lenka Nováková má kanceláře G4S v odlehlých koutech Prahy 8. Ráda si proto zajede na setkání do... více
Páteční oběd 0 19.05.2017
ego!

Až vzplane poslední cigareta: Budou ze zadýmených hospod kluby, kde se smí kouřit dál?

V některých restauracích a barech chtějí nad... více
Téma 0 21.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017

Stát vyžene kuřáky na ulici. Města zvažují další omezení pití na veřejnosti

Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o... více
Další témata 0 18.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 0 17.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental obměnila interiér i menu

Na samém vrcholu pražského hotelu... více
Jídlo 0 16.05.2017
ego!

Krotitelé jedlých rostlinek: Divoké bylinky pronikají i do těch nejluxusnějších restaurací

Bršlice kozí noha, tužebník jilmový, mařinka... více
Téma 0 12.05.2017
Pracovní oběd

Spolumajitel Aerofilms Ivo Andrle: Pojistkou pro kina jsou lidé, kteří chtějí pít a jíst

Je nám jedno, jestli si člověk koupí lístek do... více
Páteční oběd 0 12.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017

Petr Indra obchodním ředitelem DámeJídlo.cz

DámeJídlo.cz, zprostředkovatel dovozu jídla z restaurací, posiluje vrcholové vedení o zkušeného manažera s dlouhodobou zkušeností v telekomunikacích... více
Pro HR manažery 0 08.05.2017
Moje specialita

Jak na nadýchané vafle? Tajemství se skrývá ve vajíčku

Nejznámější jsou bruselské a lutyšské. Servírují se s cukrem, džemem, banány a čokoládou... A... více
Jídlo 0 05.05.2017

Zápisky protivného hosta

Fajnová Gallery ve Four Seasons Pro propojení kvalitního výtvarného umění se špičkovou barovou kulturou se rozhodli v pražském hotelu Four Seasons... více
Jídlo 0 05.05.2017
Pracovní oběd

Zálibu v asijské kuchyni jsem našel během pracovních cest, říká ředitel firmy na výrobu bezpečnostních dveří

Už 26 let vede Ivan Pavlíček firmu na výrobu... více
Páteční oběd 0 05.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Mlýnec vsadil na kombinaci chřestu a zmrzliny

Chřestová sezona začala a šéfkuchaři vymýšlejí originální pokrmy, ve kterých tuto jarní zeleninu... více
Jídlo 0 01.05.2017
Pracovní oběd

Máme jen jedny oči na celý život, říká primářka Lucie Valešová. Operuje až 30 očí denně

Pro primářku Lucii Valešovou je zásadní vzájemná... více
Páteční oběd 0 28.04.2017

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Chřestová sezona začala a šéfkuchař Restaurantu... více
Jídlo 0 11.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 01.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Gourmetguru navštívil znovuotevřenou restauraci... více
Jídlo 0 26.04.2017

Zápisky protivného hosta

Medvědí překvapení v Cihelně Žádná novinka to určitě není, ale Gourmetguru má pocit, že letos jako by se s ním roztrhl pytel, respektive roztrhla... více
Jídlo 0 21.04.2017
Pracovní oběd

Zakladatelé high school uprostřed Prahy: Českou kuchyni na Američany zkoušet nechceme

Tomáš Jízdný s Ondřejem Kaniou vyvolali... více
Páteční oběd 0 22.04.2017

Březňák rozšíří síť tankoven. Ze severu Čech chce expandovat i do Prahy

"Lidé chodí pro pivo spíše do obchodů než do hospod," říká ředitel pivovaru Velké Březno Michal... více
Podniky a trhy 0 20.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kvantita i kvalita v Nubeerbaru Jako Čech má Gourmetguru k pivu přirozený vztah, ovšem poslední dobou je čím dál vybíravější. Nalákal ho proto... více
Jídlo 0 13.04.2017
Rozhovor

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Síť bageterií Banh-mi-ba otevřela nedávno novou... více
Zpravodajství 0 11.04.2017
Pracovní oběd

Odborník na korporátní vizuál Michal Richtr: V Japonsku jsem pět dní jedl jenom sushi

"Dobrý design prodává," tvrdí odborník na... více
Páteční oběd 0 07.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 26.04.2017

Do pesta, pod maso či na chleba: Medvědí česnek je v plné síle. Jak ho připravují pražské restaurace?

Sezona medvědího česneku je začátkem dubna v... více
Jídlo 0 06.04.2017
Gourmetguru

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

28. února přerušila provoz restaurace Čestr.... více
Jídlo 0 04.04.2017
ego!

Jídlo a pití někdy nestačí: České restaurace a bary zkouší zpěv, tykání si s obsluhou nebo řízek na špejli

Snaha přilákat hosta může mít mnoho originálních... více
Téma 0 31.03.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 26.04.2017

Mapa mezinárodní kuchyně: V Praze můžete absolvovat cestu kolem světa jen v restauracích

Věděli jste, že v Praze si dáte afghánská,... více
Jídlo 0 04.04.2017

Souboj hvězdných kuchařů v Bellevue: Precizní Francouz versus Ital, který zdobí jídlo květinami

Hvězdní kuchaři se utkají v pražské restauraci... více
Jídlo 0 29.03.2017
Pracovní oběd

Ředitel hotelů Imperial a Cosmopolitan Lukáš Klak: Negativní recenzi si prostě nemůžeme dovolit

Víte, jak se stravují majitelé či personál... více
Páteční oběd 0 24.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017

Jaro v restauraci Mlýnec: Ochutnali jsme výtečné jehněčí i kopřivovou zmrzlinu

Restaurace Mlýnec v dubnu přichází s velikonočním menu. Český podtext je čitelný v každém jeho... více
Life 0 03.04.2017
Rozhovor

Mnichovský klub Hearthouse se stal pojmem, za první rok utržil čtvrt miliardy. Prestižní členství si platí hlavně firmy

Cihan Anadologlu popisuje v rozhovoru pro HN... více
Zpravodajství 0 19.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017
Pracovní oběd

Programovala jsem odmala, říká zakladatelka TeskaLabs. V řízení firmy s exmanželem vidí výhody

Vladimíra Tesková dokáže IT řešení uplatnit i v... více
Páteční oběd 0 20.03.2017
  Celkem nalezeno: 1197.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama