reklama

Téma: restaurace

Pracovní oběd

Ředitel hotelů Imperial a Cosmopolitan Lukáš Klak: Negativní recenzi si prostě nemůžeme dovolit

Víte, jak se stravují majitelé či personál... více
Páteční oběd 0 24.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých kombinací, které dávají českým jídlům nečekaný... více
Restaurace 0 23.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
Rozhovor

Mnichovský klub Hearthouse se stal pojmem, za první rok utržil čtvrt miliardy. Prestižní členství si platí hlavně firmy

Cihan Anadologlu popisuje v rozhovoru pro HN... více
Zpravodajství 0 19.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017
Pracovní oběd

Programovala jsem odmala, říká zakladatelka TeskaLabs. V řízení firmy s exmanželem vidí výhody

Vladimíra Tesková dokáže IT řešení uplatnit i v... více
Páteční oběd 0 20.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 20.03.2017
proč ne?!

Módní šéf portugalského GQ Jan Králíček utrácí za bavlněná trička. Nejlépe se vyspí v lisabonském Four Seasons

Módní šéf portugalského GQ a konzultant české... více
(ne)zbytnosti 0 19.03.2017

Týden po michelinech: Česká kuchyně v moderním pojetí nám pomohla k ocenění, věří manažer Esky

V úterý 7. března se evropské restaurace dočkaly... více
Jídlo 0 15.03.2017

Kofola skončila s restauracemi NaGrilu, koncept se jí nevyplácel. Společnost se zaměří na řetězec Ugo

Kofola chtěla s konceptem NaGrilu expandovat v... více
Byznys 0 13.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Pracovní oběd

Poobědvali jsme se spolumajitelkou lahůdkářství J. Gruber. Náš e-shop má větší obrat než naše prodejny, říká

Jako novinářce jí kdysi vadilo, že nevidí lidi,... více
Páteční oběd 0 10.03.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 13.03.2017

Tři pražské restaurace obhájily michelinskou hvězdičku. Nově ocenění získala restaurace Eska v Karlíně

Gastronomické ocenění Michelinského průvodce... více
Domácí 0 08.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Vltavě zakotvil Pivovar. Nabídne vlastní ležák i nejsilnější český speciál

Loď jménem Pivovar? Gourmetguru zjistil, že na... více
Jídlo 0 08.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017

V restauracích Výtopna nápoje rozvážejí modely vlaků. Ještě letos obslouží hosty i v Číně a Chicagu

Síť zážitkových restaurací Výtopna podepsala... více
Podniky a trhy 0 05.03.2017
Pracovní oběd

Topmanažer QED Group Rostislav Jirkal: Jak je důležitá týmová spolupráce, vysvětluji na výsadkové jednotce

"Sedět v Café de Paris, a ještě s panem... více
Páteční oběd 0 03.03.2017

McDonald's dohání konkurenci. Na klíčových trzích zavede rozvoz hamburgerů a placení mobilem

Americký řetězec rychlého občerstvení začne do... více
Byznys 0 02.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Praze otevřela první tibetská restaurace. Co nabízí?

První ryze tibetská restaurace v Praze se na Vinohradech otevřela 1. března. Majitelé i kuchaři... více
Jídlo 0 01.03.2017
Rozhovor

Zdražit kvůli EET? To nepřichází v úvahu, říká majitel hotelu a pivnice z Brna. Přestal ale brát stravenky

Jeden ze 45 tisíc podniků, kterých se od prosince... více
2. vlna eet 0 25.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 27.02.2017

V rozvozech vedou pizzerie. Ale v Ostravě mají Boříka

Statistiky nejčastěji objednávaných jídel ukazují, jaké jsou regionální chutě. více
E-commerce 0 21.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v salaterii UGO připravují smoothie s ananasem a mátou

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Jídlo 0 21.02.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 20.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na jedné špejli losos, na druhé chlebíček

Že je špejle v kuchyni dobrá jen na špízy? O opaku přesvědčuje bistro Špejle v Jindřišské ulici. Na... více
Jídlo 0 16.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Portfolio připravují předkrm z mušlí svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Jídlo 0 14.02.2017

Když restaurace na webu neinformuje o EET, hrozí jí pokuty. Celníci již začali s kontrolami

Celní správa kontroluje, zda mají majitelé... více
Titulní strana 0 13.02.2017
Byznys menu

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Restaurace 0 13.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017

Valentýn v českých restauracích: Kam zajít na nápoj lásky nebo afrodiziakální menu

Ať už slavíme svátek zamilovaných, nebo ne, valentýnským speciálům v restauracích se těžko odolává.... více
Life 0 13.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 06.02.2017

Zápisky protivného hosta

Na pelmeně do Štěpánské Na farmářských trzích na pražském Vítězném náměstí Gourmetguru vždy rád zabrousí ke stánku s pelmeněmi − vařenými... více
Jídlo 0 27.01.2017
Pracovní oběd

Diana Rádl Rogerová, vedoucí partnerka české kanceláře Deloittu: Znala jsem kubánského kosmonauta

Do hotelu Mandarin Oriental jsem dorazila o deset... více
Páteční oběd 0 27.01.2017
Byznys menu

Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a... více
Restaurace 0 30.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Bistro'Os připravují thajskou polévku Tom Yum

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Jídlo 0 24.01.2017
Výsledky

Češi loni v McDonald’s snědli dva tisíce tun hovězího, čtyři tisíce tun hranolek a utratili 4,6 miliardy

Tržby fastfoodového řetězce McDonald’s vzrostly o... více
Byznys 0 24.01.2017

Restauracím McDonald's loňský rok vyšel. Tržby rostly nejrychleji za pět let

Společnost McDonald's provozující řetězce rychlého občerstvení zaznamenala v roce 2016 meziroční... více
Podniky a trhy 0 24.01.2017
Pracovní oběd

Pracovní oběd s běžeckým guru Milošem Škorpilem: Jak správně vyběhnout... S problémy, ne s lidmi

Nechal jsem ho vybrat restauraci, jak je v této... více
Páteční oběd 0 22.01.2017
Byznys menu

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Restaurace 0 23.01.2017

Správce sociálních sítí v Ambiente vzdělává Socialsharks

Agentura bude analyzovat, jak se restauracím Tomáše Karpíška daří na sociálních sítích. více
Marketing 0 18.01.2017

Podle průzkumu po zavedení EET zaniklo zhruba 700 hospod. Je to lež, více jich bylo otevřeno než zavřeno, říká Babiš

Sdružení místních samospráv České republiky... více
Byznys 0 18.01.2017
Moje specialita

Pesto. Jak se připravuje pravá italská bazalková pochoutka?

Je jen jedno pesto. Bazalkové, pochází z Janova a připravuje se v hmoždíři. A nejen Italové se po... více
Jídlo 0 18.01.2017
Komiks

Komiks Šárky Zikové na téma "Poslední sklenka"

Pro magazín ego! exkluzivně napsala a nakreslila Šárka Ziková. více
Komiks pro ego! 0 13.01.2017
Pracovní oběd

Oběd s byznysmenem Jaroslavem Smetanou: V Boha nevěří, ale vizím Tomáše Bati ano

Říká o sobě, že jednou z jeho špatných vlastností je netrpělivost. Takže se ani nedivím, když mi... více
Páteční oběd 0 13.01.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Restaurace 0 16.01.2017
  Celkem nalezeno: 1155.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama