reklama

Téma: restaurace

Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 0 00:00
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou... více
Jídlo 0 11:26

Češi propadli domácím limonádám. Restaurace ale budou muset prokázat, čím se liší od průmyslových, jinak hrozí vysoké pokuty

Češi se zamilovali do takzvaných domácích... více
Titulní strana 0 16.08.2017

Zápisky protivného hosta

Japonsko-české párování Nymburský podnik Sushi 4 You o sobě dával vědět dlouho dopředu, a tak když před pár týdny konečně otevřel, Gourmetguru se... více
Jídlo 0 11.08.2017
Pracovní oběd

Jak obout mileniály: Pro mladou generaci jsme vyrobili americké tenisky, říká marketingový ředitel Bati

"Když prodáváte boty, prodáváte z velké části... více
Páteční oběd 0 11.08.2017

Gastroakce pro druhou polovinu léta: Francouzský kuchařský host V Zátiší i cibulová slavnost na česko-rakouských hranicích

Na druhou polovinu léta chystají české... více
Jídlo 0 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 0 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Signature, luxusní restaurace na brněnské dálnici

Otevřít luxusní restauraci hned vedle kasina a ještě ke všemu na dálnici působí trochu jako... více
Jídlo 0 07.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 0 07.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: "Škvarková" pomazánka bez sádla boduje na pražské Letné

Sádlo a škvarky patří k tradičním položkám české gastronomie. Tak trochu jinou českou kuchyni... více
Jídlo 0 02.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo 0 01.08.2017
Pracovní oběd

Největší oříšek byl ázerbájdžánský chléb, říká Pavel Jandura, který dodává do světa velké pekařské stroje

V Rusku, Ázerbájdžánu, Ghaně nebo Chile. Tam... více
Páteční oběd 0 28.07.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Návod na použití vlastního života neexistuje. Ale někteří lidé ho mají

Někteří lidé vždy vědí všechno lépe než vy. A... více
Autorská strana 0 28.07.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 0 28.07.2017
Výsledky

McDonald’s zvýšil čtvrtletní zisk na 31 miliard korun. Podpořily ho hlavně vyšší prodeje v zavedených restauracích

O 28 procent na 31 miliard korun se podařilo... více
Byznys 0 25.07.2017
Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 0 21.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 24.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 0 20.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 0 18.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister,... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Konec jedné Story. Petřinská restaurace mladého kuchaře Michala Černého zavírá

Michala Černého před rokem v anketě magazínu ego!... více
Jídlo 0 10.07.2017
Pracovní oběd

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci,... více
Páteční oběd 0 06.07.2017

Obnova zahrádek před hospodami se zjednoduší. Aplikace má zkrátit vyřízení povolení ze tří dnů na tři hodiny

Hospodářská komora v Praze 1 hledá způsob, jak... více
Události 0 02.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 0 03.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rozlehlý vinohrad a rybí překvapení nad Prahou

Restaurace a vinařství Salabka sídlí na úpatí kopce v pražské Troji. Součástí podniku je největší... více
Jídlo 0 26.06.2017

McDonald’s zvažuje zdražování, trápí ho nedostatek lidí i rostoucí ceny surovin

McDonald’s zvažuje zdražení v českých restauracích, bojí se ale ztráty zákazníků. Přestože tržby... více
Byznys 0 26.06.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Pět hvězdiček pro Podolku aneb Jak vypukla válka mezi youtuberem a restaurací a co z ní plyne

Sociální média dala některým lidem do ruky... více
Autorská strana 0 24.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 23.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
Pracovní oběd

Líbí se mi thajský způsob života i tamní gastronomie, říká šéfkuchařka Sushi Time Olga Pavlíková

Ještě jí nebylo třicet, a už stihla spoluzaložit... více
Páteční oběd 0 16.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 0 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 0 09.06.2017

Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda?

Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety mohla... více
Notebook miloše čermáka 0 14.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Moje specialita

Tiramisu: Toskánský dezert se smetanovým sýrem a kávovými piškoty

Tento dezert se podával už v nevěstincích za časů Benátské republiky. Vždyť v překladu znamená... více
Jídlo 0 07.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 0 02.06.2017

Restauratéři už montují cedulky Zákaz kouření, drtivá většina zákon dodržuje. Pokud zákazník netípne cigaretu, zavolá obsluha policii

Provozovatelé restaurací i kuřáci v první den... více
Události 0 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017

Z popelníku "poupětníkem": Český cider mění skleněné nádoby na nedopalky v květináče

Od 31. května platí v českých restauracích a... více
Ateliér 0 31.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Zákaz kouření v hospodách, den první

Hospodští se bojí, že přijdou o hosty, radnice mají strach z hluku a nepořádku. Zato lékaři se... více
Titulní strana 0 31.05.2017

Zákaz kouření, den první: Restaurace o hosty nepřijdou, přilákají jiný typ hostů

Česko se stalo už 23. zemí Evropy, kde platí úplný zákaz kouření v barech a restauracích. Některé... více
Zákaz kouření 0 31.05.2017

Restaurace dostaly odklad. Za porušování zákazu kouření budou pokuty až v srpnu

Ministerstvo zdravotnictví oznámilo, že pokuty za porušování zákazu kouření ve veřejných prostorech... více
Domácí 0 30.05.2017

Loni vzniklo nejvíce hospod za posledních pět let. Podnikatelé tak kryli nápadný nárůst tržeb kvůli EET, tvrdí analytici

V Česku minulý rok vzniklo nejvíce hospod za... více
Byznys 0 30.05.2017
  Celkem nalezeno: 1249.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama