reklama

Téma: gastronomie

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 0 23.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 23.06.2017

Ivo Korčák nastoupil do Storyous na pozici Business Development Director

Gastronomický start-up Storyous získal nového manažera. Jako ředitel pro řízení expanze do... více
Pro HR manažery 0 22.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 22.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 20.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pohostinec Monarch potěší českou a rakousko-uherskou kuchyní

V pražské ulici Na Perštýně se donedávna nacházel... více
Jídlo 0 23.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 0 13.06.2017

Costa Coffee v Česku loni utržilo 300 milionů korun. Chystá se rozšířit do všech krajských měst

Franšízant značky Costa Coffee v Česku,... více
Byznys 0 11.06.2017

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Dvaatřicetiletý šéfkuchař Diego Callegos ze španělského michelinského restaurantu Sollo nedělá... více
Jídlo 0 08.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Italské sendviče v bageterii končí, mexický fastfood chystá vegetariánský burger

Gourmetguru se zaměřil na chystané novinky sítí... více
Jídlo 0 08.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017

Cyklistika, italská gastronomie a umění mezi horskými masivy. Jižní Tyrolsko má v létě co nabídnout

Severoitalská provincie Jižní Tyrolsko láká v... více
Cestování 0 07.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Letné otevřelo bistro se středomořskou kuchyní. Nabízí steaky i chobotnice

Kromě snídaní a večerního menu, na kterém najdete... více
Jídlo 0 08.06.2017

McDo­nald's rozšíří rozvážku jídel i do dalších zemí, spolupracovat bude s Uberem

Řetězec rychlého občerstvení McDonald's rozšiřuje svou službu rozvozů jídla do domu v dalších... více
Podniky a trhy 0 10.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Burgery, steaky, žebírka. Let’s Meat láká na masové variace

Na rohu Jičínské a Slezské ulice na pražských... více
Jídlo 0 06.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Dojem z výtečné polévky pokazil sendvič

V Caffe Dallucci potěší domácí zákusky a polévky, sendviče však příliš neoslní. více
Jídlo 0 22.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Potštejnské pivo a domácí zákusky u Karlova mostu

Pár metrů od Karlova mostu zvelebili dva spolužáci z gymnázia část přízemí starého domu a otevřeli... více
Jídlo 0 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Menu plné letních chutí: Restaurace Mlýnec vsadila na jahody a bylinky

Pražský Mlýnec našel díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Pro restauraci připravuje každý měsíc... více
Jídlo 0 02.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Degustační francouzská tour v pražském Le terroir i středomořské chutě

V čele kuchyně pražské restaurace Le terroir je... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pizza Coloseum připravují výborné rizoto

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 0 18.05.2017

Divoký mořský vlk se žlutou řepou a černým česnekem. Nové menu v Bellevue je barevné, hravé a svěží

Šéfkuchař Bellevue představil menu, jehož... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017

Nikdo není tak drzý jako já, říká svérázný velkodrůbežář Mach, který nazval Putina carem a okřikl Zemana

Když je krize, je třeba investovat, razí... více
Další témata 0 21.05.2017
proč ne?!

Krug pro rok 2017: Šampaňské jako houbová omeleta

Šampaňský dům Krug každoročně představuje nové originální spojení jedné ingredience a vybraného... více
Mix 0 13.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental obměnila interiér i menu

Na samém vrcholu pražského hotelu... více
Jídlo 0 16.05.2017
ego!

Krotitelé jedlých rostlinek: Divoké bylinky pronikají i do těch nejluxusnějších restaurací

Bršlice kozí noha, tužebník jilmový, mařinka... více
Téma 0 12.05.2017
ego!

Majitel potravinářské firmy Hans Peter Spak: Rakušané mají k Čechům blíž než k Maďarům, i v gastronomii

"Nikdo jako pan Nestlé nebo pan Unilever... více
Rozhovor 0 12.05.2017
Rozhovor

Pavol Pavlík, šéfkuchař Bistrotu 104: Ve skandinávské kuchyni jsem našel smysl

Pavol Pavlík dříve působil v restauracích zaměřujících se na francouzskou kuchyni. V Bistrotu 104,... více
Jídlo 0 11.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prvorepubliková cukrárna se do Vodičkovy ulice vrátí pod taktovkou Ambiente

Vitrínu vyhlášené prvorepublikové cukrárny Myšák... více
Jídlo 0 05.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017

Zápisky protivného hosta

Kousek Itálie v Karlíně Bistro Premier Mercato, které před rokem otevřel byznysmen Martin Nejedlý, stojící také za známými podniky Grand Cru či... více
Jídlo 0 28.04.2017

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Chřestová sezona začala a šéfkuchař Restaurantu... více
Jídlo 0 11.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 01.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Gourmetguru navštívil znovuotevřenou restauraci... více
Jídlo 0 26.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Manželé Marika a Jiří Kučovi z blogu Kitchen... více
Jídlo 0 25.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Premier Mercato, paprsek italského slunce na Rohanském nábřeží

Premier Mercato v pražském Karlíně je bistro,... více
Jídlo 0 20.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017
ego!

Nesmrtelný chlebíček. Pražské podniky sází na klasiku se šunkou a vejcem, ale i veganství

Dříve jsme ten svůj oblíbený občas už z dálky... více
Téma 0 16.04.2017
Rozhovor

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Síť bageterií Banh-mi-ba otevřela nedávno novou... více
Zpravodajství 0 11.04.2017
  Celkem nalezeno: 1244.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama