reklama

Téma: gastronomie

Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 0 17.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 0 07.08.2017

Zapomeňte na tržnice. Děti českých Vietnamců podnikají v IT, pohostinství či módním průmyslu

Z 60 tisíc českých Vietnamců jsou dvě pětiny... více
Další témata 0 03.08.2017

Bagety a la Vietnam. Šéf sítě bister Banh-mi-ba učí Čechy jíst pečivo na vietnamský způsob

Hung Le šéfuje síti bister Banh-mi-ba, v... více
Další témata 0 03.08.2017
Ekonom

Mistrův syn Jackie Tran. Potomek vietnamských kuchařů z Prahy utekl k designu, dnes se vrací k rodinnému podnikání

Jackie Tran se narodil ve Vietnamu, od svých osmi... více
Další témata 0 12.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Sushi až pod nos. V Nymburce otevřel nový bar s japonskými pochoutkami

V městečku, jako je středočeský Nymburk, se... více
Jídlo 0 02.08.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 0 28.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Steak s haluškami na talíři ve Vrchlabí zaskočí, ale rozhodně nezklame

Cestou z dovolené v horách se Gourmetguru... více
Jídlo 0 25.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 24.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 0 20.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 0 14.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister,... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Francouzský trh oslaví desáté narozeniny, na Kampu přiveze vína i neobvyklé maso

Tradiční festival Francouzský trh se letos... více
Jídlo 0 11.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Konec jedné Story. Petřinská restaurace mladého kuchaře Michala Černého zavírá

Michala Černého před rokem v anketě magazínu ego!... více
Jídlo 0 10.07.2017

Novinky mezi kuchařskými knihami: Exotická gastronomie, bezlepkové recepty i nakládání od hub po citrusy

Jaké jsou novinky ve světě kuchařských knih?... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 0 03.07.2017

Přehled gastronomických akcí: Kam zajít v červenci?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v červenci? K jídlu si... více
Jídlo 0 28.06.2017

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 0 23.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 23.06.2017

Ivo Korčák nastoupil do Storyous na pozici Business Development Director

Gastronomický start-up Storyous získal nového manažera. Jako ředitel pro řízení expanze do... více
Pro HR manažery 0 22.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 20.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pohostinec Monarch potěší českou a rakousko-uherskou kuchyní

V pražské ulici Na Perštýně se donedávna nacházel... více
Jídlo 0 23.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 0 13.06.2017

Costa Coffee v Česku loni utržilo 300 milionů korun. Chystá se rozšířit do všech krajských měst

Franšízant značky Costa Coffee v Česku,... více
Byznys 0 11.06.2017

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Dvaatřicetiletý šéfkuchař Diego Callegos ze španělského michelinského restaurantu Sollo nedělá... více
Jídlo 0 08.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Italské sendviče v bageterii končí, mexický fastfood chystá vegetariánský burger

Gourmetguru se zaměřil na chystané novinky sítí... více
Jídlo 0 08.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017

Cyklistika, italská gastronomie a umění mezi horskými masivy. Jižní Tyrolsko má v létě co nabídnout

Severoitalská provincie Jižní Tyrolsko láká v... více
Cestování 0 07.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Letné otevřelo bistro se středomořskou kuchyní. Nabízí steaky i chobotnice

Kromě snídaní a večerního menu, na kterém najdete... více
Jídlo 0 08.06.2017

McDo­nald's rozšíří rozvážku jídel i do dalších zemí, spolupracovat bude s Uberem

Řetězec rychlého občerstvení McDonald's rozšiřuje svou službu rozvozů jídla do domu v dalších... více
Podniky a trhy 0 10.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Burgery, steaky, žebírka. Let’s Meat láká na masové variace

Na rohu Jičínské a Slezské ulice na pražských... více
Jídlo 0 06.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Dojem z výtečné polévky pokazil sendvič

V Caffe Dallucci potěší domácí zákusky a polévky, sendviče však příliš neoslní. více
Jídlo 0 22.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Potštejnské pivo a domácí zákusky u Karlova mostu

Pár metrů od Karlova mostu zvelebili dva spolužáci z gymnázia část přízemí starého domu a otevřeli... více
Jídlo 0 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Menu plné letních chutí: Restaurace Mlýnec vsadila na jahody a bylinky

Pražský Mlýnec našel díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Pro restauraci připravuje každý měsíc... více
Jídlo 0 02.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Degustační francouzská tour v pražském Le terroir i středomořské chutě

V čele kuchyně pražské restaurace Le terroir je... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pizza Coloseum připravují výborné rizoto

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i s panenkou. Z předkrmů lze chřest vyzkoušet buď... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 0 18.05.2017

Divoký mořský vlk se žlutou řepou a černým česnekem. Nové menu v Bellevue je barevné, hravé a svěží

Šéfkuchař Bellevue představil menu, jehož... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017

Nikdo není tak drzý jako já, říká svérázný velkodrůbežář Mach, který nazval Putina carem a okřikl Zemana

Když je krize, je třeba investovat, razí... více
Další témata 0 21.05.2017
proč ne?!

Krug pro rok 2017: Šampaňské jako houbová omeleta

Šampaňský dům Krug každoročně představuje nové originální spojení jedné ingredience a vybraného... více
Mix 0 13.06.2017
  Celkem nalezeno: 1262.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama