reklama

Téma: gastronomie

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Manželé Marika a Jiří Kučovi z blogu Kitchen... více
Jídlo 0 25.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 24.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Premier Mercato, paprsek italského slunce na Rohanském nábřeží

Premier Mercato v pražském Karlíně je bistro,... více
Jídlo 0 20.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 13.04.2017
ego!

Nesmrtelný chlebíček. Pražské podniky sází na klasiku se šunkou a vejcem, ale i veganství

Dříve jsme ten svůj oblíbený občas už z dálky... více
Téma 0 16.04.2017
Rozhovor

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Síť bageterií Banh-mi-ba otevřela nedávno novou... více
Zpravodajství 0 11.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kantýna nahrazuje Čestr Na konci února se kvůli rekonstrukci budovy Státní opery zavřely dveře restaurace Čestr, což Gourmetguru pochopitelně těžce... více
Jídlo 0 07.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 10.04.2017

Do pesta, pod maso či na chleba: Medvědí česnek je v plné síle. Jak ho připravují pražské restaurace?

Sezona medvědího česneku je začátkem dubna v... více
Jídlo 0 06.04.2017
Gourmetguru

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

28. února přerušila provoz restaurace Čestr.... více
Jídlo 0 04.04.2017

Zápisky protivného hosta

Černé uhlí, (nejen) černá káva Ostrava, uhlí a Maryčka (Magdónova) jde dohromady, ale Maryčka a káva? To už spíš káva a Maryša… Přesto... více
Jídlo 0 31.03.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 03.04.2017
ego!

Šéfkuchař, majitel restaurace a hoteliér Pavel Pospíšil: Jedu si svůj styl

Byl prvním českým kuchařem, který kdy dostal michelinskou hvězdu. Ale to bylo v jiném století a v... více
Rozhovor 0 24.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru... více
Jídlo 0 27.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017

Dubnové gastronomické festivaly: Asijská kuchyně na náplavce nebo hmyzí sushi

Sezona gastronomických festivalů odstartovala. Kam se v dubnu v Česku vydat? Na pražské náplavce si... více
Jídlo 0 23.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Čeští barmani hledají národní koktejl. Pomůžete?

Česká gastronomie má své stálice, co se týče jídla i pití. Jaký je ale český národní koktejl?... více
Jídlo 0 17.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 20.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nápadité Nenápadné bistro. Makový bagel si rozumí s rukolou i brusinkami

Bohatý výběr čerstvých plněných bagelů... více
Jídlo 0 16.03.2017

Týden po michelinech: Česká kuchyně v moderním pojetí nám pomohla k ocenění, věří manažer Esky

V úterý 7. března se evropské restaurace dočkaly... více
Jídlo 0 15.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Smíchovskou náplavku obsadí přehlídka pojízdného občerstvení

18. března se na Smíchovské náplavce odehraje... více
Jídlo 0 13.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Zelené menu inspirované svatým Patrikem v Restaurantu Hradčany

Zahraniční svátky se zabydlují také v české... více
Jídlo 0 13.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Petra Kriegerová a Lucie Jauernigová otevřely... více
Jídlo 0 09.03.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 13.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prostě trhané maso. Majitelé burgrárny Hadog otevřeli v Praze americké bistro

Patrik Habart a Jiří Cibulka provozují už několik... více
Jídlo 0 07.03.2017

Zápisky protivného hosta

Vznešený muž vs. skvělý barman Gourmetguru gratuluje Václavu Jahnovi z pražského cocktail baru La Casa de la Havana vieja k vítězství v českém kole... více
Jídlo 0 03.03.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 0 06.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Praze otevřela první tibetská restaurace. Co nabízí?

První ryze tibetská restaurace v Praze se na Vinohradech otevřela 1. března. Majitelé i kuchaři... více
Jídlo 0 01.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café & bistro SmetanaQ oživuje dům v Divadelní ulici, který poničil výbuch plynu

Poničená budova v Divadelní ulici, kterou před... více
Jídlo 0 27.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 27.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Čestr čekají poslední dny. Své hosty se Ambiente chystá o masopustu řádně vykrmit

Do masopustního hodování se zapojila síť... více
Jídlo 0 23.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Provensálské jaro do Bellevue přivolá michelinský šéfkuchař

Do Prahy se chystá michelinský šéfkuchař... více
Jídlo 0 20.02.2017

Jan Horký Master Chefem společnosti Compass Group v České republice a na Slovensku

Společnost Compass Group v České republice a na Slovensku má nového Master Chefa. Stal se jím... více
Pro HR manažery 0 17.02.2017

Zápisky protivného hosta

České Puro Gelato zmrazilo Němce Ač letošní únor ke konzumaci zmrzliny příliš nevybízí, Gourmetguru má pro vás žhavou, respektive ledovou novinku.... více
Jídlo 0 17.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Sommeliéři na Jatkách slibují čtrnáct druhů přírodních vín. A zabijačkové maso

V úterý 21. února se uskuteční další ochutnávka... více
Jídlo 0 17.02.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 20.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na jedné špejli losos, na druhé chlebíček

Že je špejle v kuchyni dobrá jen na špízy? O opaku přesvědčuje bistro Špejle v Jindřišské ulici. Na... více
Jídlo 0 16.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café Rudolfinum otevřelo po rekonstrukci. Nabízí domácí sýry i med ze střešních včelínů

Součástí oživení Rudolfina je i zrekonstruování... více
Jídlo 0 16.02.2017
Byznys menu

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Restaurace 0 13.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Startuje Chef Time Fest, škola vaření i duely šéfkuchařů. A česká gelaterie uspěla ve světě

Zajímavé gastronomické akce si Gourmetguru... více
Jídlo 0 10.02.2017

Zápisky protivného hosta: Proměna lahůdkářství Jana Paukerta v moderní bistro. V čem navazuje na tradiční značku?

Proměna slavného lahůdkářství Jana Paukerta... více
Jídlo 0 03.02.2017
ego!

Reportáž: Jak chutná nejlepší jídlo světa? Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký šéfkuchař Mathew Peters

Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v... více
Reportáž 0 03.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 06.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Kančí hřbet s topinamburem pro gourmety v prvorepublikové atmosféře Café Savoy

Café Savoy, kavárna a restaurace skupiny... více
Jídlo 0 02.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na ruánskou kachnu do pražské La Gare. Nový šéfkuchař se učil v předních českých podnicích i v Austrálii

Pražská gastronomická scéna nezapomíná na... více
Jídlo 0 30.01.2017
Byznys menu

Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a... více
Restaurace 0 30.01.2017
  Celkem nalezeno: 1202.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama