reklama

Téma: Byznys menu

Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Restaurace Benada: Pochutnání v grandhotelu, který otvíral sám císař

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Čerstvé langustýnky a jiná špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Výjimečný zážitek: Štědrovečerní večeře na Ještědu. Podávat se bude kapr i zvěřina

Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Speciality z balkánského venkova v malostranské Luka Lu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Medové pivo a husí játra na víně v Českém ráji

V malebném prostředí Malé Skály na okraji Českého ráje vznikla před několika měsíci moderní... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Smíchovská Husa v moderním kabátě

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a na Slovensku. Gastronomická síť propojená s... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Pocta vegetariánské kuchyni v Etnosvětě

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných portálů hledat nejlepší vegetariánskou restauraci v... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Kosmopolitní restaurace v centru Prahy. La Loca láká na chilli krevety nebo steak s datlovou omáčkou

Designová restaurace La Loca a nekuřácký hudební... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Výtečná chorvatská kuchyně v pražské Šárce. Vítězí sépiová polévka s kalamáry a inkoustem

Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Souznění chutí v noblesní restauraci Le Grill: Mezi nejoblíbenější jídla patří terina z kachních stehen

Elegantní restaurace Le Grill hotelu The Grand... více
Restaurace 26.04.2017

Podívejte se, jak v restauraci Loreta Golf Club připravují lososa s wasabi

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu. V... více
Jídlo 18.10.2016
Byznys menu

Parádní atmosféra Lorety v Pyšelích: Precizní česká kuchyně, kreativní kombinace chutí a výhled na green

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Barová legenda v Pařížské láká na marinovanou chobotnici a avokádo s tuňákem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Pivovar, lázně a tři restaurace. Vítejte v Panském dvoře v pražských Dolních Počernicích

Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Gastronomická pocta monarchii. Barokní Mincovna na Staroměstském náměstí láká na svíčkovou a plzeň z tanku

Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Máte hlad? Známe restauraci, kde hrají ódu na burgery. Vítejte v pražském Meat & Greet

Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Michelinské menu podávané nad pražskými střechami. Západ slunce za příplatek

V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Hotel Kašperk vsadil na šumavské biohovězí. Šéfkuchař si na ně postavil vlastní bourárnu

Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Neobyčejné karlínské bistro láká na letní menu s krevetami, lososem a chobotnicemi

S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Pizza s jahodami? Ristorante Fabiano vsadila na kreativní italskou kuchyni

V nabídce lze narazit na sezonní pizzu s jahodami, kozím sýrem a smetanou. Na Valentýna tu navíc... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Největší "beergarden" v centru Prahy se pyšní prostornou zahradou i rozmanitou gastronomií

V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Únětické pivo dobylo Prahu, pivovarská restaurace jej míchá snad úplně do všeho

V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb. V pivovarské restauraci se... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Z kavárny pro soukromé klienty se stal plnohodnotný podnik. Styl & Interiér láká na venkovskou atmosféru uprostřed Prahy

Přestože kavárna s prostornou zahradou stojí jen... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Ambiciózní vinařská restaurace Ulrika v Třebívlicích navazuje na zapomenutou tradici

Prestižní severočeské vinařství otevřelo novou... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys Menu

Pálffy Palác je restaurace s nádechem šlechtické elegance a terasou v korunách stromů

Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Kam na oběd? Pražský Kampa Park připravil skvělé rybí galapředstavení

Malostranská fine dining restaurace je vyhlášená svým perfektním servisem a nádhernou terasou s... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Crème de la Crème láká na poctivé řemeslné zmrzliny. Nabízí i bezedný pohár

Komorní cukrárna v Husově ulici na Starém Městě... více
Ekonom 30.05.2016

Café Buddha má sestřičku. Nový podnik překvapil larvami bource morušového i žabími stehýnky

Otevření druhé restaurace pod značkou Buddha Café... více
Ekonom 23.05.2016
Byznys menu

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Jedna z nejlepších malostranských restaurací se... více
Jídlo 28.04.2017
Byznys menu

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor Premier Mercato... více
Jídlo 28.04.2017

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Všechno je jinak. Jedna z nejlepších... více
Ekonom 16.05.2016
Byznys menu

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Jídlo 28.04.2017

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor spojuje funkci... více
Ekonom 09.05.2016

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Ekonom 01.05.2016

Jak jedli Dietrichsteinové? Mikulovský gourmet festival představí barokní gastronomii

Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na... více
Ekonom 25.04.2016
Byznys menu

Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně

Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou... více
Jídlo 28.04.2017
  Celkem nalezeno: 221.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama