reklama

Téma: Byznys menu

Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Restaurace Benada: Pochutnání v grandhotelu, který otvíral sám císař

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Čerstvé langustýnky a jiná špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Výjimečný zážitek: Štědrovečerní večeře na Ještědu. Podávat se bude kapr i zvěřina

Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Speciality z balkánského venkova v malostranské Luka Lu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Medové pivo a husí játra na víně v Českém ráji

V malebném prostředí Malé Skály na okraji Českého ráje vznikla před několika měsíci moderní... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Smíchovská Husa v moderním kabátě

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a na Slovensku. Gastronomická síť propojená s... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Pocta vegetariánské kuchyni v Etnosvětě

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných portálů hledat nejlepší vegetariánskou restauraci v... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Kosmopolitní restaurace v centru Prahy. La Loca láká na chilli krevety nebo steak s datlovou omáčkou

Designová restaurace La Loca a nekuřácký hudební... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Výtečná chorvatská kuchyně v pražské Šárce. Vítězí sépiová polévka s kalamáry a inkoustem

Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Souznění chutí v noblesní restauraci Le Grill: Mezi nejoblíbenější jídla patří terina z kachních stehen

Elegantní restaurace Le Grill hotelu The Grand... více
Restaurace 0 26.04.2017

Podívejte se, jak v restauraci Loreta Golf Club připravují lososa s wasabi

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu. V... více
Jídlo 0 18.10.2016
Byznys menu

Parádní atmosféra Lorety v Pyšelích: Precizní česká kuchyně, kreativní kombinace chutí a výhled na green

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Barová legenda v Pařížské láká na marinovanou chobotnici a avokádo s tuňákem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Pivovar, lázně a tři restaurace. Vítejte v Panském dvoře v pražských Dolních Počernicích

Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Gastronomická pocta monarchii. Barokní Mincovna na Staroměstském náměstí láká na svíčkovou a plzeň z tanku

Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Máte hlad? Známe restauraci, kde hrají ódu na burgery. Vítejte v pražském Meat & Greet

Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Michelinské menu podávané nad pražskými střechami. Západ slunce za příplatek

V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Hotel Kašperk vsadil na šumavské biohovězí. Šéfkuchař si na ně postavil vlastní bourárnu

Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Neobyčejné karlínské bistro láká na letní menu s krevetami, lososem a chobotnicemi

S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Pizza s jahodami? Ristorante Fabiano vsadila na kreativní italskou kuchyni

V nabídce lze narazit na sezonní pizzu s jahodami, kozím sýrem a smetanou. Na Valentýna tu navíc... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Největší "beergarden" v centru Prahy se pyšní prostornou zahradou i rozmanitou gastronomií

V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Únětické pivo dobylo Prahu, pivovarská restaurace jej míchá snad úplně do všeho

V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb. V pivovarské restauraci se... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Z kavárny pro soukromé klienty se stal plnohodnotný podnik. Styl & Interiér láká na venkovskou atmosféru uprostřed Prahy

Přestože kavárna s prostornou zahradou stojí jen... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Ambiciózní vinařská restaurace Ulrika v Třebívlicích navazuje na zapomenutou tradici

Prestižní severočeské vinařství otevřelo novou... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys Menu

Pálffy Palác je restaurace s nádechem šlechtické elegance a terasou v korunách stromů

Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Kam na oběd? Pražský Kampa Park připravil skvělé rybí galapředstavení

Malostranská fine dining restaurace je vyhlášená svým perfektním servisem a nádhernou terasou s... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Crème de la Crème láká na poctivé řemeslné zmrzliny. Nabízí i bezedný pohár

Komorní cukrárna v Husově ulici na Starém Městě... více
Ekonom 0 30.05.2016

Café Buddha má sestřičku. Nový podnik překvapil larvami bource morušového i žabími stehýnky

Otevření druhé restaurace pod značkou Buddha Café... více
Ekonom 0 23.05.2016
Byznys menu

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Jedna z nejlepších malostranských restaurací se... více
Jídlo 0 28.04.2017
Byznys menu

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor Premier Mercato... více
Jídlo 0 28.04.2017

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Všechno je jinak. Jedna z nejlepších... více
Ekonom 0 16.05.2016
Byznys menu

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Jídlo 0 28.04.2017

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor spojuje funkci... více
Ekonom 0 09.05.2016

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Ekonom 0 01.05.2016

Jak jedli Dietrichsteinové? Mikulovský gourmet festival představí barokní gastronomii

Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na... více
Ekonom 0 25.04.2016
Byznys menu

Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně

Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou... více
Jídlo 0 28.04.2017
  Celkem nalezeno: 221.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama