reklama
Byznys menu

Na skotské vejce do Bistro'Os

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru i pestrá paleta poledních specialit. Můžete zde... více
Restaurace 0 00:00
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Restaurace 0 16.01.2017
Byznys menu

Pocta zapomenutým surovinám v malostranské restauraci Augustine. Kdoule či rakytník skvěle ladí se zvěřinou

Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na... více
Restaurace 0 09.01.2017
Byznys menu

Restaurace Benada: Pochutnání v grandhotelu, který otvíral sám císař

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Restaurace 0 23.12.2016
Byznys menu

Čerstvé langustýnky a jiná špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Restaurace 0 19.12.2016
Byznys menu

Výjimečný zážitek: Štědrovečerní večeře na Ještědu. Podávat se bude kapr i zvěřina

Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech... více
Restaurace 0 12.12.2016
Byznys menu

Speciality z balkánského venkova v malostranské Luka Lu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Restaurace 0 06.12.2016
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Medové pivo a husí játra na víně v Českém ráji

V malebném prostředí Malé Skály na okraji Českého ráje vznikla před několika měsíci moderní... více
Restaurace 0 28.11.2016
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Smíchovská Husa v moderním kabátě

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a na Slovensku. Gastronomická síť propojená s... více
Restaurace 0 21.11.2016
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Pocta vegetariánské kuchyni v Etnosvětě

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných portálů hledat nejlepší vegetariánskou restauraci v... více
Restaurace 0 14.11.2016
Byznys menu

Kosmopolitní restaurace v centru Prahy. La Loca láká na chilli krevety nebo steak s datlovou omáčkou

Designová restaurace La Loca a nekuřácký hudební... více
Restaurace 0 07.11.2016
Byznys menu

Výtečná chorvatská kuchyně v pražské Šárce. Vítězí sépiová polévka s kalamáry a inkoustem

Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst... více
Restaurace 0 31.10.2016
Byznys menu

Souznění chutí v noblesní restauraci Le Grill: Mezi nejoblíbenější jídla patří terina z kachních stehen

Elegantní restaurace Le Grill hotelu The Grand... více
Restaurace 0 24.10.2016
Byznys menu

Parádní atmosféra Lorety v Pyšelích: Precizní česká kuchyně, kreativní kombinace chutí a výhled na green

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit... více
Restaurace 0 17.10.2016
Byznys menu

Barová legenda v Pařížské láká na marinovanou chobotnici a avokádo s tuňákem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Restaurace 0 10.10.2016
Byznys menu

Pivovar, lázně a tři restaurace. Vítejte v Panském dvoře v pražských Dolních Počernicích

Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl... více
Restaurace 0 03.10.2016
Byznys menu

Gastronomická pocta monarchii. Barokní Mincovna na Staroměstském náměstí láká na svíčkovou a plzeň z tanku

Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí... více
Restaurace 0 27.09.2016
Byznys menu

Máte hlad? Známe restauraci, kde hrají ódu na burgery. Vítejte v pražském Meat & Greet

Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli... více
Restaurace 0 19.09.2016
Byznys menu

Kreativní rybí speciality v podolském Restu

Nabídka podolského Restu stojí na rybích specialitách. Vyhlášené jsou pečené kalamáry, terina z chobotnice či grilovaný meloun se sýrem. V nabídce je... více
Restaurace 0 12.09.2016
Byznys menu

Michelinské menu podávané nad pražskými střechami. Západ slunce za příplatek

V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů... více
Restaurace 0 05.09.2016
Byznys menu

Domácí pohoda v Botanice: za ochutnání stojí výborné jehněčí, vzorně dochucená svíčková i obří řízky

Příjemná restaurace v Areálu Botanika je součástí... více
Restaurace 0 29.08.2016
Byznys menu

Hotel Kašperk vsadil na šumavské biohovězí. Šéfkuchař si na ně postavil vlastní bourárnu

Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik... více
Restaurace 0 22.08.2016
Byznys menu

Neobyčejné karlínské bistro láká na letní menu s krevetami, lososem a chobotnicemi

S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na... více
Restaurace 0 01.08.2016
Byznys menu

Pizza s jahodami? Ristorante Fabiano vsadila na kreativní italskou kuchyni

V nabídce lze narazit na sezonní pizzu s jahodami, kozím sýrem a smetanou. Na Valentýna tu navíc... více
Restaurace 0 27.07.2016
Byznys Menu

Největší "beergarden" v centru Prahy se pyšní prostornou zahradou i rozmanitou gastronomií

V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský... více
Restaurace 0 19.07.2016
Byznys menu

Únětické pivo dobylo Prahu, pivovarská restaurace jej míchá snad úplně do všeho

V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb. V pivovarské restauraci se... více
Restaurace 0 04.07.2016
Byznys Menu

Z kavárny pro soukromé klienty se stal plnohodnotný podnik. Styl & Interiér láká na venkovskou atmosféru uprostřed Prahy

Přestože kavárna s prostornou zahradou stojí jen... více
Restaurace 0 28.06.2016
Byznys Menu

Ambiciózní vinařská restaurace Ulrika v Třebívlicích navazuje na zapomenutou tradici

Prestižní severočeské vinařství otevřelo novou... více
Restaurace 0 27.06.2016
Byznys Menu

Pálffy Palác je restaurace s nádechem šlechtické elegance a terasou v korunách stromů

Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s... více
Restaurace 0 27.06.2016
Byznys menu

Kam na oběd? Pražský Kampa Park připravil skvělé rybí galapředstavení

Malostranská fine dining restaurace je vyhlášená svým perfektním servisem a nádhernou terasou s... více
Restaurace 0 06.06.2016
Byznys menu

Crème de la Crème láká na poctivé řemeslné zmrzliny. Nabízí i bezedný pohár

Komorní cukrárna v Husově ulici na Starém Městě... více
Ekonom 0 30.05.2016

Café Buddha má sestřičku. Nový podnik překvapil larvami bource morušového i žabími stehýnky

Otevření druhé restaurace pod značkou Buddha Café... více
Ekonom 0 23.05.2016

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Všechno je jinak. Jedna z nejlepších... více
Ekonom 0 16.05.2016

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor spojuje funkci... více
Ekonom 0 09.05.2016

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Ekonom 0 01.05.2016

Jak jedli Dietrichsteinové? Mikulovský gourmet festival představí barokní gastronomii

Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na... více
Ekonom 0 25.04.2016

Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně

Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou... více
Ekonom 0 18.04.2016

Konzervativní restaurace V Zátiší nabízí gastronomické jistoty. Křepelku i srnčí maso

Konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Pokud... více
Ekonom 0 11.04.2016

Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií

Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože... více
Ekonom 0 04.04.2016

Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech

Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.... více
Ekonom 0 27.03.2016

Klasická italská jídla podle Ferraniniho. Známý šéfkuchař navrhl menu pro Pizzu Coloseum

Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky... více
Ekonom 0 21.03.2016

Francouzský venkov uprostřed trojských vinic? Salabka propojuje vinařství s restaurací

Atmosféra jako vystřižená z francouzského venkova... více
Ekonom 0 14.03.2016

Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat

Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem... více
Ekonom 0 07.03.2016

Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila

Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou... více
Ekonom 0 29.02.2016

Stovky jídel na jednom místě? Food Story nabízí pestrou koláž kulinárních zážitků

Největší gastronomická základna na Starém Městě poslouží od snídaní až po večeře. Variabilní... více
Ekonom 0 22.02.2016

Hvězdné války v restauraci Bellevue: pro hosty připravila souboj michelinských šéfkuchařů

Držet krok s dobou a inspirovat se světovou... více
Ekonom 0 15.02.2016

Ital v kuchyni se vrací s ambiciózní restaurací Manú. Oživil Dětský ostrov na Vltavě

Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi... více
Ekonom 0 08.02.2016

V restauraci Mlýnec je Valentýn celý únor. Připravila menu pro zamilované

Po příchodu kreativního šéfkuchaře Marka Šády se gastronomická úroveň restaurace Mlýnec vyhoupla o... více
Ekonom 0 01.02.2016
  Celkem nalezeno: 187.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama