Karlínská gastronomie zažívá v poslední době zlaté časy a stává se velkou konkurencí pražského centra. Jedním z nejlepších podniků stále módnější čtvrti je Nejen Bistro.
Na čepu mají velmi slušné pivo z Dalešického pivovaru, kde mimo jiné Jiří Menzel natáčel svůj legendární film Postřižiny.
Šéfkuchař i celá kuchyně karlínského podniku udělali za dva roky obrovský posun. A zatímco na začátku společně bodoval příjemný a jednoduchý interiér se zajímavou nabídkou vína a mas připravených na grilu Josper, v současné době je již největším trumfem podniku znamenitá kuchyně Jirky Hrachového, jehož precizní a současně kreativní výkony posouvají Nejen Bistro daleko za hranice kategorie.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111