Z nabídky:

Chřest, žloutková pěna, konfitovaný žloutek, ořechy

165 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca33.jpeg

Hovězí oháňka, morek, medvědí česnek, brambory v popelu

175 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca37.jpeg

Petržel a houby

195 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3b.jpeg

Červená řepa, kefír, lesní med

135 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3f.jpeg

Zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík, jenž měl léta na starosti kuchyni v legendární fine dining restauraci Le terroir, si splnil svůj sen a otevřel moderní podnik inspirovaný dnes mimořádně módní skandinávskou gastronomií.

Bistrot 104 v Korunní ulici na Vinohradech zaujme už na první pohled svým vzdušným interiérem, industriální atmosférou a otevřenou kuchyní. Dominuje dřevo a kámen, na okně fermentují skvostné limonády (při poslední návštěvě nám chutnala hlavně pampelišková) a u zdi rostou zeleninové výhonky. To vše podtrhuje slogan podniku: My víme, kde je sever.