Do Café Savoy ve Vítězné ulici na pražské Malé Straně Gourmetguru rád chodí na bohaté snídaně, zdejší míchaná vajíčka s pažitkou si zamiloval.

Café Savoy, restaurace a kavárna sítě Ambiente, kterou vlastní podnikatel Tomáš Karpíšek, bylo prvním podnikem řetězce zaměřeným na českou kuchyni. Otevíralo v roce 2004 a Gourmetgurua už při první návštěvě zaujalo noblesní atmosférou kaváren z dob první republiky. Kuchaři vaří české klasiky a dorty, které Gourmetguru ochutnal, byly poctivé. Díky neorenesančnímu stropu, který je dokonce památkově chráněn, si tu připadáte téměř jako ve vídeňské kavárně.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se