Čokoládové kolekce, které za minulého režimu dostávali lidé před Vánocemi od odborů, v řadě firem vystřídaly luxusní bonboniéry. Vedení společností jimi obdarovává své zaměstnance, partnery i klienty. Právě na jejich výrobu se zaměřuje rodinná firma Kamila Chocolates, kterou na počátku 90. let založil původním povoláním stavař František Hlava. Otázka, jak může stavební technik dělat pohádkově dobré čokolády, vyvstává do okamžiku, než se podnikatel rozpovídá. Srší z něj nadšení a elán a v posluchači roste přání výrobky čokoládovny z Vyskytné nad Jihlavou ochutnat.

"Moc mě to baví. V současné době už máme recepty na 200 druhů výrobků, v běžné výrobě je kolem 60 druhů bonbonů a 50 druhů čokolád. Některé recepty pocházejí z první republiky, jiné jsem vymyslel já, syn, všichni se snažíme být nejlepší. I v této profesi platí, že když chvilku stojíš, už stojíš opodál," míní Hlava.