Z nabídky:

1. Ravioly plněné parmezánem a podávané s máslovo-šalvějovou omáčkou

130 korun

2. Kuřecí supreme, ragú z černého kořene, šafránová omáčka, citronové brambory

229 korun

3. Risotto se šafránem, pistáciemi, dřišťálem, parmezánem a máslem

206 korun



4. Pečený losos, citron, škumpa, fenykl, červená řepa, pomeranč a granátové jablko

312 korun

Poněkud netradiční a výrazně kosmopolitní restaurace v centru Prahy je součástí moderního Mosaic Housu, designového hotelu a hostelu zaměřeného především na mladou klientelu. Tomu odpovídá také sázka na příjemnou hudební atmosféru restaurace a širokou paletu koktejlů, včetně oblíbených "kyblíčků" namíchaných pro skupinu hostů.

Kreativní obědy

Nicméně se tu také dobře vaří a zvláště v denní nabídce hosté najdou řadu moderně připravených jídel. Třeba pečenou tresku s rajčaty a petrželovým pyré, domácí ravioly nadívané parmezánem a podávané se šalvějovou omáčkou či vepřové plátky s citronovou omáčkou a grilovanou mrkví se zázvorem.

Na malý hlad dobře poslouží chutný salát z kuskusu s olivami a sušenými rajčaty či zajímavá verze hummusu ochuceného výrazně aromatickým římským kmínem. A také krevety pečené na chilli a česneku.