Melounová sezona je v plném proudu. Přestože tyto plody lze koupit od jara do podzimu, nejlepší chuť mívají právě na přelomu července a srpna.
Na první pohled tato pochoutka mnoho příležitostí k experimentování nenabízí. Vysoký podíl vody ji diskvalifikuje od tepelných úprav a sladká chuť ji zdánlivě zařazuje do kategorie jednoduchých dezertů.
Nejlépe si lze vychutnat ledově vychlazený, případně doplněný sektem, šampaňským nebo šumivým vínem Prosecco. Nabízejí se však také další kombinace.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111