reklama
Byznys menu

Gastronomická pocta monarchii. Barokní Mincovna na Staroměstském náměstí láká na svíčkovou a plzeň z tanku

Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Máte hlad? Známe restauraci, kde hrají ódu na burgery. Vítejte v pražském Meat & Greet

Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Kreativní rybí speciality v podolském Restu

Nabídka podolského Restu stojí na rybích specialitách. Vyhlášené jsou pečené kalamáry, terina z chobotnice či grilovaný meloun se sýrem. V nabídce je... více
Restaurace 12.09.2016
Byznys menu

Michelinské menu podávané nad pražskými střechami. Západ slunce za příplatek

V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Domácí pohoda v Botanice: za ochutnání stojí výborné jehněčí, vzorně dochucená svíčková i obří řízky

Příjemná restaurace v Areálu Botanika je součástí... více
Restaurace 29.08.2016
Byznys menu

Hotel Kašperk vsadil na šumavské biohovězí. Šéfkuchař si na ně postavil vlastní bourárnu

Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Neobyčejné karlínské bistro láká na letní menu s krevetami, lososem a chobotnicemi

S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Pizza s jahodami? Ristorante Fabiano vsadila na kreativní italskou kuchyni

V nabídce lze narazit na sezonní pizzu s jahodami, kozím sýrem a smetanou. Na Valentýna tu navíc... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Největší "beergarden" v centru Prahy se pyšní prostornou zahradou i rozmanitou gastronomií

V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Únětické pivo dobylo Prahu, pivovarská restaurace jej míchá snad úplně do všeho

V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb. V pivovarské restauraci se... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Z kavárny pro soukromé klienty se stal plnohodnotný podnik. Styl & Interiér láká na venkovskou atmosféru uprostřed Prahy

Přestože kavárna s prostornou zahradou stojí jen... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Ambiciózní vinařská restaurace Ulrika v Třebívlicích navazuje na zapomenutou tradici

Prestižní severočeské vinařství otevřelo novou... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys Menu

Pálffy Palác je restaurace s nádechem šlechtické elegance a terasou v korunách stromů

Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Kam na oběd? Pražský Kampa Park připravil skvělé rybí galapředstavení

Malostranská fine dining restaurace je vyhlášená svým perfektním servisem a nádhernou terasou s... více
Restaurace 28.04.2017
Byznys menu

Crème de la Crème láká na poctivé řemeslné zmrzliny. Nabízí i bezedný pohár

Komorní cukrárna v Husově ulici na Starém Městě... více
Ekonom 30.05.2016

Café Buddha má sestřičku. Nový podnik překvapil larvami bource morušového i žabími stehýnky

Otevření druhé restaurace pod značkou Buddha Café... více
Ekonom 23.05.2016

Malostranská Cihelna mění tvář. Nový šéfkuchař klade důraz na sezonní a lokální suroviny

Všechno je jinak. Jedna z nejlepších... více
Ekonom 16.05.2016

Bistro Premier Mercato přineslo do Karlína italský styl. Oslovuje sezonními snídaněmi i obědy

Zajímavý multifunkční prostor spojuje funkci... více
Ekonom 09.05.2016

Knedlíkový toust? Moderní bistro Kuizin mixuje českou a francouzskou kuchyni

Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z... více
Ekonom 01.05.2016

Jak jedli Dietrichsteinové? Mikulovský gourmet festival představí barokní gastronomii

Zřejmě nejprestižnější gastronomický festival na... více
Ekonom 25.04.2016

Malostranské restauraci Pod Věží vévodí moderní česká kuchyně

Elegantní a útulná restaurace v srdci Malé Strany se zaměřuje na tradiční a poctivou českou... více
Ekonom 18.04.2016

Konzervativní restaurace V Zátiší nabízí gastronomické jistoty. Křepelku i srnčí maso

Konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Pokud... více
Ekonom 11.04.2016

Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií

Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože... více
Ekonom 04.04.2016

Nově otevřený gastrobar Monarch si zakládá na originálních tapas a španělských vínech

Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.... více
Ekonom 27.03.2016

Klasická italská jídla podle Ferraniniho. Známý šéfkuchař navrhl menu pro Pizzu Coloseum

Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky... více
Ekonom 21.03.2016

Francouzský venkov uprostřed trojských vinic? Salabka propojuje vinařství s restaurací

Atmosféra jako vystřižená z francouzského venkova... více
Ekonom 14.03.2016

Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat

Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem... více
Ekonom 07.03.2016

Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila

Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou... více
Ekonom 29.02.2016

Stovky jídel na jednom místě? Food Story nabízí pestrou koláž kulinárních zážitků

Největší gastronomická základna na Starém Městě poslouží od snídaní až po večeře. Variabilní... více
Ekonom 22.02.2016

Hvězdné války v restauraci Bellevue: pro hosty připravila souboj michelinských šéfkuchařů

Držet krok s dobou a inspirovat se světovou... více
Ekonom 15.02.2016

Ital v kuchyni se vrací s ambiciózní restaurací Manú. Oživil Dětský ostrov na Vltavě

Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi... více
Ekonom 08.02.2016

V restauraci Mlýnec je Valentýn celý únor. Připravila menu pro zamilované

Po příchodu kreativního šéfkuchaře Marka Šády se gastronomická úroveň restaurace Mlýnec vyhoupla o... více
Ekonom 01.02.2016

Smíchovský Wine Food Market v sobě spojuje bohatě zásobenou italskou tržnici s příjemnou restaurací

Jen málo podniků nabízí tak zábavné prostředí a... více
Ekonom 25.01.2016

Nejlepší telecí brzlík v Praze? Zkuste ten od porotce soutěže Masterchef v Augustine restaurantu

Luxusní hotelová restaurace pracuje s top... více
Ekonom 18.01.2016

Kulinární nabídku Anděla zpestřil koktejlový bar Prolog. S atmosférou americké prohibice

Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby... více
Ekonom 11.01.2016

Porotce soutěže MasterChef postavil svou restauraci na Nové pražské kuchyni

Svůj styl vaření šéfkuchař Miroslav Kalina nazývá novou pražskou kuchyní. Zkušený šéfkuchař... více
Ekonom 27.12.2015

SaSaZu má konkurenci. Asian Temple umožňuje kombinovat jídla z různých zemí

Oblíbené SaSaZu má konkurenci. V Bílkově ulici na Starém Městě byla pod vedením šéfkuchaře Ariho... více
Ekonom 21.12.2015

Dekadentně pojatá restaurace Adore dává francouzským specialitám asijský šmrnc

Novinka na pražské gastronomické scéně překvapuje hned v několika směrech. Odvážným interiérem,... více
Ekonom 14.12.2015

Rybí guláš a jehněčí maso pod pekou. Malostranské Luka Lu představilo speciality z Hercegoviny

Vizuálně působivá balkánská restaurace Luka Lu je... více
Ekonom 07.12.2015

Šéfkuchař Grand Cru "zaměstnává" světové hvězdy gastronomie. Skládají experimentální menu

Kuchyně Jana Punčocháře má nezaměnitelný styl.... více
Ekonom 30.11.2015

Pražský Etnosvět je na jedné vlně s nejstarším vegetariánským podnikem v Evropě

Velkorysý projekt s názvem Etnosvět byl otevřen před několika týdny v Legerově ulici. Součástí... více
Ekonom 22.11.2015

Je čas na kančí hřbet s kaštanovým čatní. V malostranské Konírně začíná lovecká sezóna

Restaurace Konírna je proslulá precizní... více
Ekonom 16.11.2015

Vinný bar Red Pif sází na přírodní vína a kreativní úpravy jídel. Například foie gras po japonsku

Oblíbené "francouzské" bistro Red Pif právě... více
Ekonom 09.11.2015

Home Office přináší do Česka fenomén zdravého fast foodu. Nabízí lososa i indický čaj

Z Ameriky dorazil do Česka nový trend... více
Ekonom 02.11.2015

Ústřice s chilli a kaviárem posouvá hranice gastronomie. Zdenek's Oyster bar má nové menu

Nové menu Jiřího Noska je plné překvapivých... více
Ekonom 26.10.2015

Jako zájezdní hostinec z 19. století. Restaurace Florian skládá poctu kuchyni předků

Restaurace na náměstí v Jílovém u Prahy funguje... více
Ekonom 19.10.2015

Medusa pokračuje v evropském "turné". Otevřela rockovou restauraci na Václavském náměstí

Ze Slovenska do Vídně a pak do Prahy. Takové je... více
Ekonom 12.10.2015

Vepřo, knedlo s mrkvovým pyré? Restaurace Le Grill modernizuje českou kuchyni

Restaurace Le Grill luxusního hotelu The Mark prošla v minulém roce zásadní proměnou. Do jejího... více
Ekonom 05.10.2015
  Celkem nalezeno: 219.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Předvolební debaty Ekonomu

Jak reformovat důchody

1:00 Bez reforem budou penze nuzné, vysvětluje šéf důchodové komise Martin Potůček.

7:00 260 miliard kumulovaného dluhu si s sebou táhne důchodový systém od roku 2010, počítá ekonom Jiří Šatava z thintanku IDEA. V tom není radno pokračovat, dodává.

Jak zvýšit nízké mzdy

1:45 Proč odbory ztratily trpělivost? "Polštář nízké ceny práce se po 25 letech vyčerpal," říká odborový předák Josef Středula.

10:00 Na co si stěžuje prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý? "Vláda příliš naslouchala odborům," říká. A doufá, že příští vláda snad rehablilituje podnikatele.

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama