reklama

Jak se připravuje chobotnice pod pekou? Vysvětluje šéfkuchař Chorvatského mlýna

Příjemná domácí atmosféra, pozorný personál a především jednoduše připravené balkánské delikatesy,... více
Ekonom 03.03.2014

Tresčí jazýčky a japonská strouhanka. Precizní podoba moderní světové kuchyně v Kampa Parku

Ani se nechce věřit, že Kampa Park oslaví na... více
Ekonom 31.12.2014

Šéfkuchař George Prime Steak kombinuje flákoty masa s humrem

Krabí koláčky a fantastické steaky uchvátí každého milovníka prémiového masa. Zaujme moderní a... více
Ekonom 17.02.2014

Podívejte se, jak se servírují plody moře v Zdenek's Oyster baru

Když před třemi lety Zdenek’s Oyster bar poprvé otevřel, způsobil v Praze malou revoluci. Nic... více
Ekonom 10.02.2014

Byznys menu: Podívejte se, jak se páruje víno s jídlem v restauraci Bellevue

Restaurace Bellevue již dlouhodobě nabízí špičkové pokrmy, pod kterými byla podepsána řada... více
Ekonom 03.02.2014

Šéfkuchař Hliněné bašty má rád ryby na bylinkách. Podívejte se, jak je chystá

Hliněná bašta je jednou z největších stálic mimopražské gastronomie. Díky důrazu na kvalitní... více
Ekonom 27.01.2014

Už jste pili koktejl s červenou řepou? Najdete ho v Tretter's Baru

Jen málo pražských podniků se může pochlubit tak věrnou armádou štamgastů. Do Tretter’s Baru, který... více
Ekonom 20.01.2014

Světová moderna v malostranské Hergetově Cihelně. Prozkoumejte oblíbené suroviny šéfkuchaře

Moderní světová kuchyně vybroušená k dokonalosti,... více
Ekonom 13.01.2014

Tip na pracovní oběd: Vybroušená kuchyně Marka Fichtnera v restauraci Le Grill

Mezinárodní řetězec luxusních hotelů již tradičně klade velký důraz na své restaurace, v nichž vaří... více
Ekonom 06.01.2014

Oldřich Sahajdák představuje menu michelinské La Degustation. Podívejte se, co v něm najdete

La Degustation Boheme Bourgeoise z... více
Ekonom 30.12.2013

V Café Buddha si vyrábí vlastní kari pasty z desítek bylinek. Podívejte se na výsledek

Mladý restauratér Štěpán Návrat se rozhodl... více
Ekonom 16.12.2013

Tenkostěnný krab a smažená treska. Podívejte se na netradiční suroviny šéfkuchaře Fish&chips

Za vtipným, byť poněkud krkolomným názvem... více
Ekonom 09.12.2013

Podívejte se, co patří do pravé, řecké kuchyně. Oblíbené ingredience šéfkuchaře Ioannise Asarlidise

Kavala není tradiční řeckou tavernou, kam se... více
Ekonom 02.12.2013

Jak originálně připravit chobotnici? Prozrazuje šéfkuchař restaurace Luka Lu

Ostrůvek hřejivé středomořské atmosféry a klidný přístav pro všechny milovníky autentické balkánské... více
Ekonom 25.11.2013

Podívejte se, z jakého masa rád vaří šéfkuchař restaurace La Republica

Unikátní vzdušný prostor s atmosférou první republiky a nejvyšším barem v metropoli představuje... více
Ekonom 18.11.2013

Podívejte se, jak se připravuje a pije český koktejl Charisma

Prosklený prostor devátého patra hotelu Hilton s podmanivým výhledem na západ slunce nad Petřínem a... více
Ekonom 11.11.2013

Podívejte se na gastronomické zázraky italského šéfkuchaře v Trattorii Mercato

Fantastické výkony kuchyně jsou hlavním trumfem nové italské restaurace, která byla před pár měsíci... více
Ekonom 04.11.2013

Čarování s malangou a maniokem. Šéfkuchař kubánské restaurace představuje exotické suroviny

V úspěšné restauraci a baru v Kaprově ulici na... více
Ekonom 28.10.2013

Čerstvé bylinky, francouzský olej a speciální sůl. Šéfkuchař restaurace Crystal prozrazuje oblíbené ingredience

Designové prostředí módního baru s výbornou... více
Ekonom 21.10.2013

Hitem šéfkuchaře malostranské Konírny je překvapivá ingredience. Dršťky

Legendární restaurace na Maltézském náměstí na Malé Straně má velmi slavnou minulost. Naštěstí... více
Ekonom 11.10.2013

Šéfkuchař CzecHousu představuje nejoblíbenější kousky masa

Nekuřácká restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie v karlínském hotelu Hilton překvapuje v mnoha... více
Ekonom 07.10.2013

Tip na pracovní oběd: Vytříbená italská a francouzská kuchyně U Emy Destinnové

Americký majitel a šéfkuchař v jedné osobě vsadil nejen na komorní atmosféru a příjemnou lokaci... více
Ekonom 30.09.2013

Kulinářský mistr Radek Kašpárek radí, jak připravit pstruha

UVNITŘ VIDEO. Vybroušené gurmánské speciality jsou hlavním trumfem nedávno otevřené restaurace na... více
Ekonom 23.09.2013

Udělejte si doma bylinkovou zahrádku, doporučuje šéfkuchař restaruace V Polích

Filozofie penzionu a restaurace V Polích, který stojí jen kousek za Prahou v Malých Číčovicích, je... více
Ekonom 16.09.2013

Jak se dochucuje steak? Nechte si poradit od šéfkuchaře La Casa Argentina

UVNITŘ VIDEO: Skloubení vybrané kuchyně připravené z čerstvých a kvalitních surovin s celou řadou... více
Ekonom 09.09.2013

Tajný recept na přípravu pstruha od šéfkuchařky Davidova mlýna

V nádherném koutě nezničené přírody na řece Moravici nedaleko od Opavy stojí multifunkční hotelové... více
Ekonom 02.09.2013

TIP NA PRACOVNÍ OBĚD: Nadstandard za skvělé ceny v restauraci Columna

Za zkoušku stojí dokonalý tatarák z prémiového hovězího i vynikající rizota. více
Ekonom 26.08.2013

Dědictví legendárního Šroubka v pražském Grand Hotelu Evropa

Kulinární moderna v podobě krevet s mangem v dýni či kachního prsa s višňovou omáčkou více
Ekonom 21.08.2013

Tip na pracovní oběd: Pocta tradicím v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně

Důraz na regionální kuchyni, pocta tradičním, často polozapomenutým kuchařským postupům či... více
Ekonom 05.08.2013

Tip na pracovní oběd: Rodinná atmosféra a parádní kuchyně v Penzionu Kokořín

Klidný a přátelský charakter malé restaurace nedaleko Kokořína sází na individuální přístup ke... více
Ekonom 29.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární cesta kolem světa v pražské restauraci OXO

Japonský předkrm, vietnamská polévka, indonéská rýže nebo čínské knedlíčky. Nedávno otevřená... více
Ekonom 22.07.2013

Tip na pracovní oběd: Belgická piva a skvělé mušle v pražské restauraci Les Moules

Belgická kuchyně v kombinaci s desítkami výtečných piv má ve světě stejně skvělou pověst, jako... více
Ekonom 15.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární Olymp v pražské Terase U Zlaté Studně

Prvotřídní kuchyni umocňuje zvláště v letních měsících romantické posezení na terase, která nabízí... více
Ekonom 10.07.2013

Tip na pracovní oběd: Česká tradice v moderním hávu v restauraci Academic v Roztokách

Nekuřácká restaurace hotelu Academic se zaměřila... více
Ekonom 24.06.2013

Tip na pracovní oběd: Klidné prostředí s magickým výhledem v hotelu Monínec

Zvláštní kombinace moderního a vzdušeného designu s velkými okny a nádhernou terasou umístěná na... více
Ekonom 15.06.2013

Tip na pracovní oběd: Skvělý hold pražské kavárenské tradici v Café Savoy

Milovníci autentické kavárenské atmosféry již dávno nechodí do turistické Slavie, ale výhradně do... více
Ekonom 10.06.2013

Tip na pracovní oběd: Moderní kuchyně s asijskými tóny v pražské restauraci Zinc

Chuťově i kreativně vybroušené pokrmy připravené v asijském duchu s hlavním důrazem na prezentaci... více
Ekonom 30.05.2013

Tip na pracovní oběd: Autentická francouzská kuchyně v brasserii La Gare

Rafinovaná francouzská kuchyně to nemá v Česku jednoduché, protože Češi milují hlavně jednoduchou... více
Ekonom 23.05.2013

Tip na pracovní oběd: Špičkové steaky v malostranské restauraci Cowboys

Milovníci a znalci steaků odmítají jakékoliv kompromisy. Biftek musí být připraven z prémiového... více
Ekonom 17.05.2013

Tip na pracovní oběd: Snoubení moravské kuchyně a skvělých vín v mikulovském hotelu Marcinčák

Místní šéfkuchař sází na poctivou moravskou... více
Ekonom 08.05.2013

Tip na pracovní oběd: Nudlový ráj v designovém hotelu Yasmin

UVNITŘ VIDEO: Mimořádně hravé prostředí restaurace Noodles v pražském designovém hotelu Yasmin... více
Ekonom 06.05.2013

Tip na pracovní oběd: Moravské gastronomické poklady v lednické Grand Moravii

Na menu restaurace Grand Moravia, která je součástí lednického My hotelu, najdete spoustu téměř... více
Ekonom 29.04.2013

Tip na pracovní oběd: Návrat ke kořenům v masovém ráji zvaném Čestr

Čestr je zkratka české stračeny, takže je hned od začátku jasné, že tady půjde především o maso, a... více
Ekonom 17.04.2013

Kam na pracovní oběd: Dvě tváře pražské gastronomické stálice V Zátiší

Jen málokterý pražský podnik má takové renomé jako restaurace V Zátiší. Důvod je jednoduchý.... více
Ekonom 12.04.2013
Byznys menu

Tip na pracovní oběd: Kouzlení s chutěmi v krkonošském Grund Resortu

Celoročně otevřený Grund Resort v malebném prostředí Krkonoš spojuje nabídku aktivního sportovního... více
Ekonom 12.04.2013

Kam na pracovní oběd: Jídlo jako dokonalé árie v malostranské Codě

Restaurace Coda luxusního "hudebního" hotelu Aria má mezi gurmány již řadu let výtečnou pověst.... více
Ekonom 28.03.2013

Kam na pracovní oběd: Sázka na preciznost v Rezidenci Liběchov

Vyzkoušejte domácí paštiky a lahodného králíka s perníkovým knedlíkem více
Ekonom 22.03.2013

Tip na pracovní oběd: Odvážná vize české kuchyně v restauraci Mlýnec

Palec tlustý telecí filet mignon v trojobale je tím, co rozhodně musíte ochutnat více
Ekonom 13.03.2013
  Celkem nalezeno: 220.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 172 - 219. Další>    Konec>>
reklama

Předvolební debaty Ekonomu

Jak zlepšit školy

2:30 Školy se musí rozhodnout, zda budou vychovávat k poslušnosti, či ke zvídavosti, tvrdí ředitel společnosti Scio Ondřej Šteffl.

19:00 Učitelé nevědí, co mají učit, říká Jana Straková z Ústavu výzkumu a rozvoje vzdělávání.

Jak reformovat důchody

1:00 Bez reforem budou penze nuzné, vysvětluje šéf důchodové komise Martin Potůček.

7:00 260 miliard kumulovaného dluhu si s sebou táhne důchodový systém od roku 2010, počítá ekonom Jiří Šatava z thintanku IDEA. V tom není radno pokračovat, dodává.

Jak zvýšit nízké mzdy

1:45 Proč odbory ztratily trpělivost? "Polštář nízké ceny práce se po 25 letech vyčerpal," říká odborový předák Josef Středula.

10:00 Na co si stěžuje prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý? "Vláda příliš naslouchala odborům," říká. A doufá, že příští vláda snad rehablilituje podnikatele.

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama