reklama

Tip na pracovní oběd: Inspirace Japonskem v berounské golfové restauraci Tifannys

Golfový resort v Berouně patří mezi nejprestižnější kluby v celé republice, a tak není divu, že i... více
Ekonom 0 07.04.2014

Tatarák dá připravit i luxusně a kreativně. Recept šéfkuchaře restaurace Na Konci

Když před lety otevřel šéfkuchař Titus Eliáš se svým kolegou restauraci Na Kopci, mluvilo se o ní... více
Ekonom 0 20.03.2014

Tip na pracovní oběd: Trendové art vaření v prestižní restauraci V Zátiší

Restaurace V Zátiší byla jednou z prvních fine dining restaurací v metropoli. Vlajková loď... více
Ekonom 0 17.03.2014

Česká gastronomická moderna s nádherným výhledem v Mlýnci

Restauraci Mlýnec na Novotného lávce od většiny pražských podniků odlišují především dvě věci. Tou... více
Ekonom 0 10.03.2014

Jak se připravuje chobotnice pod pekou? Vysvětluje šéfkuchař Chorvatského mlýna

Příjemná domácí atmosféra, pozorný personál a především jednoduše připravené balkánské delikatesy,... více
Ekonom 0 03.03.2014

Tresčí jazýčky a japonská strouhanka. Precizní podoba moderní světové kuchyně v Kampa Parku

Ani se nechce věřit, že Kampa Park oslaví na... více
Ekonom 0 31.12.2014

Šéfkuchař George Prime Steak kombinuje flákoty masa s humrem

Krabí koláčky a fantastické steaky uchvátí každého milovníka prémiového masa. Zaujme moderní a... více
Ekonom 0 17.02.2014

Podívejte se, jak se servírují plody moře v Zdenek's Oyster baru

Když před třemi lety Zdenek’s Oyster bar poprvé otevřel, způsobil v Praze malou revoluci. Nic... více
Ekonom 0 10.02.2014

Byznys menu: Podívejte se, jak se páruje víno s jídlem v restauraci Bellevue

Restaurace Bellevue již dlouhodobě nabízí špičkové pokrmy, pod kterými byla podepsána řada... více
Ekonom 0 03.02.2014

Šéfkuchař Hliněné bašty má rád ryby na bylinkách. Podívejte se, jak je chystá

Hliněná bašta je jednou z největších stálic mimopražské gastronomie. Díky důrazu na kvalitní... více
Ekonom 0 27.01.2014

Už jste pili koktejl s červenou řepou? Najdete ho v Tretter's Baru

Jen málo pražských podniků se může pochlubit tak věrnou armádou štamgastů. Do Tretter’s Baru, který... více
Ekonom 0 20.01.2014

Světová moderna v malostranské Hergetově Cihelně. Prozkoumejte oblíbené suroviny šéfkuchaře

Moderní světová kuchyně vybroušená k dokonalosti,... více
Ekonom 0 13.01.2014

Tip na pracovní oběd: Vybroušená kuchyně Marka Fichtnera v restauraci Le Grill

Mezinárodní řetězec luxusních hotelů již tradičně klade velký důraz na své restaurace, v nichž vaří... více
Ekonom 0 06.01.2014

Oldřich Sahajdák představuje menu michelinské La Degustation. Podívejte se, co v něm najdete

La Degustation Boheme Bourgeoise z... více
Ekonom 0 30.12.2013

V Café Buddha si vyrábí vlastní kari pasty z desítek bylinek. Podívejte se na výsledek

Mladý restauratér Štěpán Návrat se rozhodl... více
Ekonom 0 16.12.2013

Tenkostěnný krab a smažená treska. Podívejte se na netradiční suroviny šéfkuchaře Fish&chips

Za vtipným, byť poněkud krkolomným názvem... více
Ekonom 0 09.12.2013

Podívejte se, co patří do pravé, řecké kuchyně. Oblíbené ingredience šéfkuchaře Ioannise Asarlidise

Kavala není tradiční řeckou tavernou, kam se... více
Ekonom 0 02.12.2013

Jak originálně připravit chobotnici? Prozrazuje šéfkuchař restaurace Luka Lu

Ostrůvek hřejivé středomořské atmosféry a klidný přístav pro všechny milovníky autentické balkánské... více
Ekonom 0 25.11.2013

Podívejte se, z jakého masa rád vaří šéfkuchař restaurace La Republica

Unikátní vzdušný prostor s atmosférou první republiky a nejvyšším barem v metropoli představuje... více
Ekonom 0 18.11.2013

Podívejte se, jak se připravuje a pije český koktejl Charisma

Prosklený prostor devátého patra hotelu Hilton s podmanivým výhledem na západ slunce nad Petřínem a... více
Ekonom 0 11.11.2013

Podívejte se na gastronomické zázraky italského šéfkuchaře v Trattorii Mercato

Fantastické výkony kuchyně jsou hlavním trumfem nové italské restaurace, která byla před pár měsíci... více
Ekonom 0 04.11.2013

Čarování s malangou a maniokem. Šéfkuchař kubánské restaurace představuje exotické suroviny

V úspěšné restauraci a baru v Kaprově ulici na... více
Ekonom 0 28.10.2013

Čerstvé bylinky, francouzský olej a speciální sůl. Šéfkuchař restaurace Crystal prozrazuje oblíbené ingredience

Designové prostředí módního baru s výbornou... více
Ekonom 0 21.10.2013

Hitem šéfkuchaře malostranské Konírny je překvapivá ingredience. Dršťky

Legendární restaurace na Maltézském náměstí na Malé Straně má velmi slavnou minulost. Naštěstí... více
Ekonom 0 11.10.2013

Šéfkuchař CzecHousu představuje nejoblíbenější kousky masa

Nekuřácká restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie v karlínském hotelu Hilton překvapuje v mnoha... více
Ekonom 0 07.10.2013

Tip na pracovní oběd: Vytříbená italská a francouzská kuchyně U Emy Destinnové

Americký majitel a šéfkuchař v jedné osobě vsadil nejen na komorní atmosféru a příjemnou lokaci... více
Ekonom 0 30.09.2013

Kulinářský mistr Radek Kašpárek radí, jak připravit pstruha

UVNITŘ VIDEO. Vybroušené gurmánské speciality jsou hlavním trumfem nedávno otevřené restaurace na... více
Ekonom 0 23.09.2013

Udělejte si doma bylinkovou zahrádku, doporučuje šéfkuchař restaruace V Polích

Filozofie penzionu a restaurace V Polích, který stojí jen kousek za Prahou v Malých Číčovicích, je... více
Ekonom 0 16.09.2013

Jak se dochucuje steak? Nechte si poradit od šéfkuchaře La Casa Argentina

UVNITŘ VIDEO: Skloubení vybrané kuchyně připravené z čerstvých a kvalitních surovin s celou řadou... více
Ekonom 0 09.09.2013

Tajný recept na přípravu pstruha od šéfkuchařky Davidova mlýna

V nádherném koutě nezničené přírody na řece Moravici nedaleko od Opavy stojí multifunkční hotelové... více
Ekonom 0 02.09.2013

TIP NA PRACOVNÍ OBĚD: Nadstandard za skvělé ceny v restauraci Columna

Za zkoušku stojí dokonalý tatarák z prémiového hovězího i vynikající rizota. více
Ekonom 0 26.08.2013

Dědictví legendárního Šroubka v pražském Grand Hotelu Evropa

Kulinární moderna v podobě krevet s mangem v dýni či kachního prsa s višňovou omáčkou více
Ekonom 0 21.08.2013

Tip na pracovní oběd: Pocta tradicím v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně

Důraz na regionální kuchyni, pocta tradičním, často polozapomenutým kuchařským postupům či... více
Ekonom 0 05.08.2013

Tip na pracovní oběd: Rodinná atmosféra a parádní kuchyně v Penzionu Kokořín

Klidný a přátelský charakter malé restaurace nedaleko Kokořína sází na individuální přístup ke... více
Ekonom 0 29.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární cesta kolem světa v pražské restauraci OXO

Japonský předkrm, vietnamská polévka, indonéská rýže nebo čínské knedlíčky. Nedávno otevřená... více
Ekonom 0 22.07.2013

Tip na pracovní oběd: Belgická piva a skvělé mušle v pražské restauraci Les Moules

Belgická kuchyně v kombinaci s desítkami výtečných piv má ve světě stejně skvělou pověst, jako... více
Ekonom 0 15.07.2013

Tip na pracovní oběd: Kulinární Olymp v pražské Terase U Zlaté Studně

Prvotřídní kuchyni umocňuje zvláště v letních měsících romantické posezení na terase, která nabízí... více
Ekonom 0 10.07.2013

Tip na pracovní oběd: Česká tradice v moderním hávu v restauraci Academic v Roztokách

Nekuřácká restaurace hotelu Academic se zaměřila... více
Ekonom 0 24.06.2013

Tip na pracovní oběd: Klidné prostředí s magickým výhledem v hotelu Monínec

Zvláštní kombinace moderního a vzdušeného designu s velkými okny a nádhernou terasou umístěná na... více
Ekonom 0 15.06.2013

Tip na pracovní oběd: Skvělý hold pražské kavárenské tradici v Café Savoy

Milovníci autentické kavárenské atmosféry již dávno nechodí do turistické Slavie, ale výhradně do... více
Ekonom 0 10.06.2013

Tip na pracovní oběd: Moderní kuchyně s asijskými tóny v pražské restauraci Zinc

Chuťově i kreativně vybroušené pokrmy připravené v asijském duchu s hlavním důrazem na prezentaci... více
Ekonom 0 30.05.2013

Tip na pracovní oběd: Autentická francouzská kuchyně v brasserii La Gare

Rafinovaná francouzská kuchyně to nemá v Česku jednoduché, protože Češi milují hlavně jednoduchou... více
Ekonom 0 23.05.2013

Tip na pracovní oběd: Špičkové steaky v malostranské restauraci Cowboys

Milovníci a znalci steaků odmítají jakékoliv kompromisy. Biftek musí být připraven z prémiového... více
Ekonom 0 17.05.2013

Tip na pracovní oběd: Snoubení moravské kuchyně a skvělých vín v mikulovském hotelu Marcinčák

Místní šéfkuchař sází na poctivou moravskou... více
Ekonom 0 08.05.2013

Tip na pracovní oběd: Nudlový ráj v designovém hotelu Yasmin

UVNITŘ VIDEO: Mimořádně hravé prostředí restaurace Noodles v pražském designovém hotelu Yasmin... více
Ekonom 0 06.05.2013

Tip na pracovní oběd: Moravské gastronomické poklady v lednické Grand Moravii

Na menu restaurace Grand Moravia, která je součástí lednického My hotelu, najdete spoustu téměř... více
Ekonom 0 29.04.2013

Tip na pracovní oběd: Návrat ke kořenům v masovém ráji zvaném Čestr

Čestr je zkratka české stračeny, takže je hned od začátku jasné, že tady půjde především o maso, a... více
Ekonom 0 17.04.2013

Kam na pracovní oběd: Dvě tváře pražské gastronomické stálice V Zátiší

Jen málokterý pražský podnik má takové renomé jako restaurace V Zátiší. Důvod je jednoduchý.... více
Ekonom 0 12.04.2013
  Celkem nalezeno: 200.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 148 - 195. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama