Velikonoční delikatesy v Hliněné baště: Přichází čas mléčných kůzlat a jehňat 4 minuty čtení Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem jarního menu v čase kolem Velikonoc jsou...
Chlupaté krevety a bonbonek z foie gras. Sázka na řecké mezze se restauraci Kavala vyplatila 4 minuty čtení Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou řecké kuchyně. Poslední novinkou je bohatá paleta kreativně pojatých mezze, které poslouží...
Stovky jídel na jednom místě? Food Story nabízí pestrou koláž kulinárních zážitků 4 minuty čtení Největší gastronomická základna na Starém Městě poslouží od snídaní až po večeře. Variabilní prostor s plochou 500 metrů čtverečních je totiž...
Hvězdné války v restauraci Bellevue: pro hosty připravila souboj michelinských šéfkuchařů 4 minuty čtení Držet krok s dobou a inspirovat se světovou gastronomií. Takové jsou zásady elegantní designové restaurace Bellevue, která již dvě dekády patří...
Ital v kuchyni se vrací s ambiciózní restaurací Manú. Oživil Dětský ostrov na Vltavě 4 minuty čtení Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi patří k jejím předním propagátorům. Právě se z Dejvic přestěhoval na Dětský ostrov, kde chce...
V restauraci Mlýnec je Valentýn celý únor. Připravila menu pro zamilované 4 minuty čtení Po příchodu kreativního šéfkuchaře Marka Šády se gastronomická úroveň restaurace Mlýnec vyhoupla o desítky procent nahoru. Silnou stránkou...
Smíchovský Wine Food Market v sobě spojuje bohatě zásobenou italskou tržnici s příjemnou restaurací 5 minut čtení Jen málo podniků nabízí tak zábavné prostředí a příjemnou atmosféru, jakou disponuje tato hřejivá pocta poctivé italské gastronomii. K mání jsou...
Nejlepší telecí brzlík v Praze? Zkuste ten od porotce soutěže Masterchef v Augustine restaurantu 4 minuty čtení Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere...
Kulinární nabídku Anděla zpestřil koktejlový bar Prolog. S atmosférou americké prohibice 4 minuty čtení Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby prohibice. Na rozdíl od většiny barů však klade důraz také na vytříbenou kuchyni, která se...
Porotce soutěže MasterChef postavil svou restauraci na Nové pražské kuchyni 4 minuty čtení Svůj styl vaření šéfkuchař Miroslav Kalina nazývá novou pražskou kuchyní. Zkušený šéfkuchař preferuje jednoduchost a práci s původními recepty,...