3 minuty čtení
O návratu majetku církve zpět do jejích rukou v pořadu Alter eko diskutovali hlavní ekonom ČSOB Martin Kupka a docent VŠE Jiří Schwarz.
3 minuty čtení
O vlivu výsledků voleb na evropskou integraci v pořadu Alter eko diskutovali ekonom Lubor Lacina a politolog Jan Hodač.
3 minuty čtení
O vlivu ekonomiky na vývoj českého jazyka v pořadu Alter eko diskutovali ekonom Richard Hindls a jazykovědec Karel Oliva.
3 minuty čtení
O předvolebních slibech a omezování korupce v pořadu Alter eko diskutovali politolog Michal Romancov a advokát Jan Spáčil.
3 minuty čtení
O přeměnách čínské společnosti v pořadu Alter eko diskutovali hlavní ekonom ČSOB Martin Kupka a sinolog Vít Vojta.
3 minuty čtení
O současné situaci na finančních trzích v pořadu Alter eko diskutovali investor Martin Burda a šéf České spořitelny Pavel Kysilka.
3 minuty čtení
O vlivu politiky na českou ekonomiku v pořadu Alter eko diskutovali bývalý šéf Škody Auto Vratislav Kulhánek a podnikatel Jiří Grund.
3 minuty čtení
O behaviorálním nahlížení na finanční trhy v pořadu Alter eko diskutovali ekonomové Petr Zahradník, David Havlíček a Michal Stupavský.
3 minuty čtení
Jak se zbavit závislosti na vrcholové manažerské funkci? O tom v pořadu Alter eko diskutovali investiční poradce Martin Burda a personalista Jan...
3 minuty čtení
O důsledcích postupného ústupu od politiky lehce dostupných peněz v pořadu Alter eko diskutovali ekonomové Lubor Lacina a Jan Krajíček.
no data